Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χανιά: Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα! «Είχα τρομάξει, έτρεχαν αίματα παντού.... Δεν είχα την δύναμή του για να αντισταθώ» - Σοκάρει η ανατριχιαστική περιγραφή της

«Τρέμω να βγω από το σπίτι μου»

31 Αυγούστου 2022 09:22
Χανιά: Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα! «Είχα τρομάξει, έτρεχαν αίματα παντού.... Δεν είχα την δύναμή του για να αντισταθώ» - Σοκάρει η ανατριχιαστική περιγραφή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές τρόμου έζησε μια 57χρονη στα Χανιά, το απόγευμα της Δευτέρας, όταν δέχτηκε επίθεση σκύλου, ενώ είχε βγάλει βόλτα το δικό της σκυλάκι. Επίσης, ένα αδέσποτο σκυλί τραυμάτισε αγοράκι στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η 57χρονη, μαζί με τη φίλη της περπατούσαν στη περιοχή του Κλαδισού, με τα σκυλάκια τους. Ξαφνικά, πετάχτηκε στον δρόμο ένας άλλος σκύλος, μεγαλόσωμος, πιθανότατα pitbull, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.

«Είχα τρομάξει, έτρεχαν αίματα παντού.... Δεν είχα την δύναμή του για να αντισταθώ»

«Προσπάθησα να τον πιάσω από το λουράκι και να τον δέσω σε ένα δέντρο, με το σκεπτικό να μη τριγυρνά ελεύθερος μέχρι να βρεθεί το αφεντικό του. Εκείνος πήγε να επιτεθεί στο μικρό μου σκύλο. Για να τον προφυλάξω τον έδωσα στη φίλη μου και εκείνη έτρεξε απέναντι στο πεζοδρόμιο. Τότε ο σκύλος ανέβηκε πάνω μου και με δάγκωσε αρχικά στο χέρι.

Εγώ φώναζα για βοήθεια αλλά κανείς δεν σταματούσε. Κατάφερα να σκαρφαλώσω σε μία ελιά κι από εκεί σε ένα μπεντενάκι. Έκανα οτιδήποτε για να σωθώ εκείνη τη στιγμή. Είχα τρομάξει, έτρεχαν αίματα παντού. Μετά ο σκύλος με έπιασε από το πόδι και με πέταξε κάτω. Δεν είχα την δύναμή του για να αντισταθώ» είπε συγκλονισμένη.

«Τρέμω να βγω από το σπίτι μου»

«Αυτό επικρατούσε για 15 λεπτά. Προσπαθούσα ταυτόχρονα να πάρω τηλέφωνο τον άνδρα μου να έρθει, ωστόσο πέρασε ένα ζευγάρι και για να σωθώ, έτρεξα μέσα στο αμάξι τους! Με πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο» συνέχισε.

«Το χέρι μου είναι γεμάτο πληγές, δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετηθώ πλήρως και τρέμω να βγω από το σπίτι μου! Φοβάμαι να βγω έξω μήπως είναι εκεί και με ξανά πάρει κυνήγι. Σκέφτηκα μέχρι και περιοχή να αλλάξω», δήλωσε τρομαγμένη η 57χρονη.

«Δεν τα έχω βάλει με τον σκύλο, αλλά με τον ιδιοκτήτη. Ξέρω ότι τα σκυλιά δεν φταίνε. Είναι ο τρόπος που τα μεγαλώνεις! Ο ιδιοκτήτης δεν ξέρω αν έχει βρεθεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει όλοι να προσέχουν! Στη γειτονιά κυκλοφορούν παιδάκια με τα ποδήλατά τους μητέρες με μωρά, τουρίστες. Μπορεί να δαγκώσει τον οποιονδήποτε» συμπλήρωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share