Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ενεργειακή κρίση: Επιχείρηση «σκοτεινές γειτονιές»! Ξεκίνησε η συσκότιση σε συνοικίες στην Αθήνα (Video)

Μία πρωτόγνωρη κατάσταση συναντά κανείς περπατώντας τους δρόμους της Αθήνας

31 Αυγούστου 2022 08:05
Ενεργειακή κρίση: Επιχείρηση «σκοτεινές γειτονιές»! Ξεκίνησε η συσκότιση σε συνοικίες στην Αθήνα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενεργειακή κρίση: Μία πρωτόγνωρη κατάσταση συναντά κανείς περπατώντας τους δρόμους της Αθήνας. Συγκεκριμένα μάλιστα, στα όρια του δήμου Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου με μία «περίεργη» εικόνα θα έρθει κανείς αντιμέτωπος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Παρατηρείται συσκότιση, με τους δρόμους να «χωρίζονται» σε φωτεινούς και σκοτεινούς. Παράλληλα, νέα μέτρα ενίσχυσης θα φέρει από το φθινόπωρο η κυβέρνηση στην κοινωνία, με την επιταγή ακρίβειας να είναι ξανά σε πρώτο πλάνο.

Η ενεργειακή κρίση έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα, με το σχέδιο «σκοτεινοί δρόμοι» να βρίσκεται ήδη υπό εφαρμογή. Συνεπώς, σε πολλές οδούς από τη μία πλευρά υπάρχει φωτισμός, μία κολώνα αναμμένη και δύο σβηστές, και από την άλλη πλευρά υπάρχει πλήρης συσκότιση.

Στους μεγάλους, μάλιστα, δρόμους της Αθήνας όπως για παράδειγμα στη λεωφόρο Αμφιθέας και στην Συγγρού, οι πέντε κολώνες είναι αναμμένες, η 6η είναι σβηστή. Εξετάζεται δε το ενδεχόμενο να δίδονται μπόνους σε αυτούς που θα προχωρήσουν σε εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share