Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί

30 Αυγούστου 2022 21:22
Σοκαριστικό βίντεο: Ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας και στο ρεύμα προς τη Λαμία.

Κάτω από συνθήκες, που διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να βρεθούν στο οδόστρωμα τα προϊόντα που είχε φορτωμένα στο συρόμενο σύμφωνα με το lamiareport.

Δείτε επίσης: Πανικός στην Αττική Οδό: Τροχαίο με νταλίκα και μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Συνέπεια του ατυχήματος ήταν επίσης να κλείσει μία λωρίδα κυκλοφορίας και η ΛΕΑ, ενώ η κίνηση διεξαγόταν με χαμηλές ταχύτητες μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα.

Στο σημείο βρέθηκαν και αυτοκίνητα της εθνικής οδού.

Δείτε το βίντεο

Τραγωδία στην Αχαΐα: Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγική κατάληξη είχε ένα 5χρονο κοριτσάκι στις Αλυκές της Δυτικής Αχαΐας, το οποίο κατέληξε από τα τραύματα του μετά από τροχαίο. Την ίδια στιγμή, στη Σαμοθράκη γυναίκα παρασύρθηκε από μηχανή και σκοτώθηκε.

Το 5χρονο κοριτσάκι, όπως μεταδίδει το tempo24.news, παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια 23χρονη. Το παιδάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και εν συνεχεία παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου προκειμένου να διακομιστεί με τη συνδρομή της Μονάδας του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 Τραγωδία στην Αχαΐα: Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Στο Καραμανδάνειο, σύμφωνα με το tempo24.news, υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να μην προκληθεί ένταση με συγγενικά πρόσωπα του νεκρού παιδιού.

Η 23χρονη οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.

Με πληροφορίες από tempo24.news

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share