Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλιβερές εικόνες στον Πύργο: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του bullying σε 14χρονο - «Στην αστυνομία μου είπαν να μην κάνω μήνυση...»

Δυο νεαροί εγκλωβίζουν και χαστουκίζουν με μανία ένα παιδί

29 Αυγούστου 2022 22:59
Θλιβερές εικόνες στον Πύργο: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του bullying σε 14χρονο - «Στην αστυνομία μου είπαν να μην κάνω μήνυση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο που προκαλεί αποτροπιασμό και δείχνει 14χρονο να τον χαστουκίζουν με μένος δύο νεαροί είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς το ανάρτησαν στα social media οι ίδιοι οι δράστες, κομπάζοντας για τα κατορθώματά τους. Όπως αναφέρει η μητέρα του ανήλικου θύματος, από τον Ιούλιο είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κυψέλη - Παγερός ο αδίστακτος φονιάς: «Δεν μετανιώνω για τίποτα απ' όσα έκανα - Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ» (video)

Οι εικόνες σοκάρουν, δυο νεαροί σε κεντρικό σημείο του Πύργου εγκλωβίζουν και χαστουκίζουν με μανία ένα 14χρονο παιδί. Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ανήλικος που δέχτηκε το Bullying δείχνει τρομοκρατημένος και δεν αντιδρά, πιθανόν για να αποφύγει τα χειρότερα.

«Στις 29/7 ήρθε σπίτι και μου είπε ότι τον βρήκανε κάποιοι Ρομά και του δώσανε δυο χαστούκια. Μετά που είδα το βίντεο πήγα στην αστυνομία να καταθέσω μήνυση και μου είπε ο αξιωματικός υπηρεσίας ότι είναι καλύτερα να του κάνουμε κάποια σύσταση. Το παιδί μου φοβήθηκε και μου είπε ότι θα νευριάσουνε περισσότερο. Ήταν σοκαριστικό εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά», δηλώνει η μητέρα του 14χρονου.

Την περασμένη Παρασκευή -όπως καταγγέλλεται- υπήρξε και δεύτερο περιστατικό σε βάρος του 14χρονου από τους ίδιους δράστες. Η μητέρα του 14χρονου αναφέρει πως: «οι Ρομά τον ξαναβρήκαν στη γειτονιά του επιτέθηκαν και τον απείλησαν ότι την επόμενη φορά θα είναι χειρότερα τα πράγματα και ότι δεν θα μπορεί να βγει καθόλου από το σπίτι. Και έτσι αναγκαστήκαμε να κινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στην αστυνομία και τώρα περιμένουμε».

Ο 14χρονος φοβάται να βγει από το σπίτι του. Το βίντεο έχει εξεταστεί προσεκτικά από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες.

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι του Πύργου μετά το νέο περιστατικό εκφοβισμού, αυτή την φορά μεταξύ ανηλίκων, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας» Η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν να σχετίζεται με τους βανδαλισμούς στο 4ο γυμνάσιο Πύργου τον περασμένο χειμώνα.

O Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος αναφέρει πως: «Στο σχολείο ήταν τα ίδια συγκεκριμένα άτομα. Έκαψαν το σχολείο πριν ένα χρόνο, χτύπησαν συμμαθητές, απείλησαν την διευθύντρια. Στη δημοκρατία η ασφάλεια του πολίτη είναι το μέγιστο αγαθό». Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες έχουν επιτεθεί και σε άλλα παιδιά.

Πηγή: ΕΡΤ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share