Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στις φυλακές Χανίων - Αυτοκτόνησε κρατούμενος

Σοκ στις φυλακές

29 Αυγούστου 2022 14:06
Τραγωδία στις φυλακές Χανίων - Αυτοκτόνησε κρατούμενος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Απανωτά» είναι, δυστυχώς, τα δυσάρεστα περιστατικά στις φυλακές Αγυιάς στα Χανιά αφού στη δημοσιότητα αναδεικνύονται συμβάντα που αποδεικνύουν ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με κρεμασμένο άνδρα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Και ενώ τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια μεταξύ κρατουμένων, που χρησιμοποίησαν μεταλλικά αντικείμενα και που κατέληξαν σε τραυματισμούς και στην μία περίπτωση μάλιστα, έναν κρατούμενο στην εντατική του νοσοκομείο Χανίων, την Δευτέρα (29/8) το πρωί έγινε γνωστό ένα ακόμα τραγικό περιστατικό.

Τραγωδία στις φυλακές Χανίων - Αυτοκτόνησε κρατούμενος

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας κρατούμενος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού, στο κελί που κρατούνταν.

Πρόκειται για Έλληνα 42 ετών, ο οποίος ήταν σε ειδικό κελί και ετοιμαζόταν για τη μεταγωγή του στο νοσοκομείο. Λίγο πριν τη μεταγωγή του, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το συμβάν έρχεται ως συνέχεια των γεγονότων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και πλέον, η παρέμβαση “άνωθεν” θα πρέπει να θεωρείται -τουλάχιστον- δεδομένη.

Πηγή: flashnews.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share