Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τη Λίτσα Γιαγκούση για τον χωρισμό με τον Χρήστο Δάντη: «Για δέκα χρόνια...»

«Το διαζύγιό μας ήταν...»

28 Αυγούστου 2022 07:39
«Βόμβα» από τη Λίτσα Γιαγκούση για τον χωρισμό με τον Χρήστο Δάντη: «Για δέκα χρόνια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Γιαγκούση σε παλαιότερη συνεντευξή της είχε μιλήσει μίλησε στην τηλεόραση του «Alpha» για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Δάντη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο διαζύγιό τους. Παράλληλα, ο Χρήστος Δάντης σόκαρε το πανελλήνιο με την αποκάλυψη για τον αδερφό του!

«Για δέκα χρόνια...»

«Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο, ένας χωρισμός πάντα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και να θέλεις να χωρίσεις, πάλι είναι δύσκολη η κατάσταση, πόσω μάλλον να μην το θέλεις. Για δέκα χρόνια δεν μιλούσαμε, ούτε καλημέρα δε λέγαμε».

Surviror 5: Το «χάνει» το κορμί ο Χρήστος Δάντης - Η απόφαση της Ασημίνας που θα «στοιχειώσει» τη σχέση τους

Survivor 5: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου "βάζει φωτιές" με το κορμί της όσο βρίσκεται στις παραλίες των νησιών κάνοντας τις διακοπές της. Όμως, "άναψε" ακόμα μεγαλύτερες "φωτιές" ακόμα και στον Χρήστο Δάντη με την δήλωσή της σε ερώτηση του κοινού για την συμμετοχή της στο Survivor All Star. Παράλληλα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε σε συνέντευξή της όταν άκουσε κάτι και δεν πίστευε στα αυτιά της!

Πιο συγκεκριμένα, οι ακόλουθοί της την ρώτησαν αν θα βρίσκεται εκείνη την επόμενη σεζόν, με την ίδια να απαντάει πως θα το ήθελε πολύ, ωστόσο δεν είναι στο χέρι της, εφόσον αποφασίζει η παραγωγή. Έτσι, άφησε στον αέρα το τι θα συμβεί και απλώς δήλωσε την επιθυμία της να ξαναγωνιστεί πλάι στους καλύτερους.

Η απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για την συμμετοχή της στο Survivor All Star

«Θέλω πολύ να βρίσκομαι στο all star και να ανταγωνίζομαι τους καλύτερους, αυτό όμως είναι στο χέρι της παραγωγής, εκείνη αποφασίζει ποιους και τι!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, αφήνοντας υπονοούμενα.

Η ανάρτηησ της Ασημίνας Χατζηανδρέου για το Survivor all star

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share