Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πάγωσαν» στην Ορεστιάδα: Χορευτής κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του κόσμου στα «Φανούρεια 2022»

Ο 63χρονος που πέθανε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

27 Αυγούστου 2022 16:10
«Πάγωσαν» στην Ορεστιάδα: Χορευτής κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του κόσμου στα «Φανούρεια 2022»
Φωτογραφίες αρχείου: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας από τον αιφνίδιο θάνατο χορευτή που συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Φανούρεια 2022».

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο ηλικιωμένος που συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Πέθανε ακαριαία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Evros-news.gr, παρά τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν όταν διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Σήμερα η οικογένεια του συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών θρηνεί τον Γιώργο μας, την ψυχή του συλλόγου που δεν είναι πια μαζί...

Posted by Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής on Saturday, August 27, 2022

Παξοί: Ακρωτηριάστηκε ο 8χρονος που τραυματίστηκε σε σκάφος - Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς χτύπησε (video)

Τραυματισμό υπέστη ένας 8χρονος, όταν σε σκάφος αναψυχής που επέβαινε χτύπησε το πόδι του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί ένα από τα δάχτυλα του.

«Από τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε φέρεται ο μικρός να γλίστρησε μέσα στο σκάφος και να πιάστηκε το πόδι του σε κάποιο κρίκο με αποτέλεσμα να κοπεί το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος.

Το γεγονός σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, ενώ αναμένεται σύντομα να πάρει εξιτήριο.

Προανάκριση, για τα αίτια του ατυχήματος, διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share