Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος στην Εγνατία Οδό: Αυτοκίνητο τράκαρε με πούλμαν – Νεκρή η 66χρονη οδηγός του ΙΧ (video)

Ακόμη μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στους ελληνικούς δρόμους

27 Αυγούστου 2022 14:17
Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος στην Εγνατία Οδό: Αυτοκίνητο τράκαρε με πούλμαν – Νεκρή η 66χρονη οδηγός του ΙΧ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (27/8) στην Εγνατία Οδό, πριν τα διόδια Πολυμύλου, στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τουριστικό λεωφορείο που ήταν σταματημένο στα διόδια με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 66χρονη οδηγός του ΙΧ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη σύγκρουση, δεν τραυματίστηκε κανείς επιβάτης του λεωφορείου ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα.

Επί τόπου έσπευσε επιπλέον το ΕΚΑΒ, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας. Αυτήν την ώρα, επιπλέον, κλιμάκιο της Εγνατίας Οδού ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Τροχαίο στην Κόρινθο: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που το όχημα χτυπά τον 19χρονο - Έβαλε όπισθεν και τον ξαναπάτησε

Είναι η στιγμή της παράσυρσης ενός 19χρονου αγοριού στον Αγ. Γεώργιο της Κορίνθου από έναν οδηγό, ο οποίος αφού χτυπά τον πεζό, στη συνέχεια βάζει όπισθεν και ξαναπερνά από πάνω του.

Η ταχύτητα με την οποία το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στον νεαρό, παρασύροντάς τον με το όχημα είναι μεγάλη. Σταματά λίγα μέτρα πιο κάτω, βάζει όπισθεν και αντί να σταματήσει δίπλα του να βοηθήσει, περνά ξανά με το αυτοκίνητό του πάνω από τον αβοήθητο 19χρονο που κείτεται αιμόφυρτος στον δρόμο.

Ο οδηγός εν τέλει σταματά, βγαίνει και πλησιάζει τον τραυματία. Ένα αγροτικό περνά εκείνη την ώρα από τον δρόμο χωρίς να κόψει ταχύτητα. Περνά δίπλα από το τραυματισμένο παιδί και συνεχίζει την πορεία του. Ο οδηγός επιστρέφει στο αυτοκίνητο, καλεί κάποιον στο τηλέφωνο και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται ένας άνδρας τον οποίο φαίνεται να γνωρίζει και μαζί πάνε πάνω από τον 19χρονο.

Δείτε επίσης: Αλεποχώρι: Αυτός είναι ο 70χρονος που πυροβόλησε τα ανήλικα παιδιά που μπήκαν στην αυλή του - «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες (Video)

Η αδερφή πήρε τη θέση του

Το ασθενοφόρο καταφθάνει λίγα λεπτά αργότερα. Ο οδηγός απομακρύνεται από το σημείο πεζός και εμφανίζεται η αδελφή του, η οποία αναλαμβάνει δράση. Ενημερώνει το πλήρωμα του ασθενοφόρου ότι είναι εκείνη η οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε τον 19χρονο.

Μάλιστα, φαίνεται να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου που μέχρι πριν λίγο οδηγούσε ο αδελφός της και να συμπεριφέρεται σαν να είναι το δικό της. Οι τραυματιοφορείς αντιδρούν αστραπιαία, ο 19χρονος, σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα, τη μέση, τα άκρα, βρίσκεται πλέον στο ασθενοφόρο και κατευθύνεται στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία δεν έχει προλάβει να φτάσει στο σημείο. Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως η οδηγός και υπαίτιος της παράσυρσης, παραμένει στο σημείο έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share