Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα 76χρονος που επιχείρησε να παρενοχλήσει 13χρονη - Την πλησίασε και άρχισε να τη θωπεύει

Έντρομο το παιδάκι πήγε σπίτι του και το είπε στους γονείς του

27 Αυγούστου 2022 12:41
Φρίκη στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα 76χρονος που επιχείρησε να παρενοχλήσει 13χρονη - Την πλησίασε και άρχισε να τη θωπεύει
Πηγή φωτογραφίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη χθες από την Άμεση Δράση της Πάτρας ένας ηλικιωμένος άνδρας, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας 13χρονης.

Όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ο άνδρας φέρεται να πλησίασε το κορίτσι την ώρα που περπατούσε και να την κάλεσε να μιλήσουν και στη συνέχεια να τη θώπευσε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έντρομο το παιδάκι πήγε σπίτι του και το είπε στους γονείς του οι οποίοι και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Λίγο αργότερα ο 76χρονος συνελήφθη.

Φρίκη στη Βούλα: Άστεγος παρέσυρε 60χρονη με νοητική υστέρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και τη βίασε

Ένας 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με την κατηγορία του βιασμού μιας 60χρονης γυναίκας, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.

Δείτε επίσης: Αδιανόητη φρικαλεότητα! Μητέρα έκοψε με μαχαίρι το πέος του φίλου της που προσπάθησε να βιάσει την κόρη της – «Δεν μετανιώνω για αυτό που έκανα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (19/8) σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Βούλας, όπου ο 49χρονος φέρεται να παρέσυρε τη 60χρονη γυναίκα. Το πρωί της επόμενης ημέρας ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό και το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο Βούλγαρο, ο οποίος είναι άστεγος και είχε βρει «καταφύγιο» στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης, ενώ ο 49χρονος αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Φρίκη στην Κρήτη για 36χρονη από τον σύζυγό της: «Με κακοποιεί και με βιάζει επί 19 χρόνια»

Μία 36χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία τον 38χρονο σύζυγό της στην Κρήτη, καθώς υποστηρίζει ότι επί 19 χρόνια την χτυπάει και την βιάζει. Φρίκη και στη Ρόδο όπου 16χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο Χανιώτης σύζυγος συνελήφθη για κακοποίηση και βιασμό της συζύγου του, η οποία -όπως λέει στην καταγγελία της- ανεχόταν τα μαρτύρια που βίωνε λόγω φόβου.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι στο οποίο βρίσκεται και η 17χρονη κόρη τους, φέρεται να συνέβη ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και βιασμού, που απετέλεσε και την σταγόνα η οποία ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής για την 36χρονη.

Έτσι πήγε η ίδια στις αστυνομικές αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά του 38χρονου για ενδοοικογενειακή βία και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις καταγγελίες επιβεβαίωσε και η κόρη τους η οποία επιπλέον κατήγγειλε ότι ο πατέρας ασκούσε σωματική βία και στην ίδια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share