Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη θλίψη στον Βόλο: Πέθανε ξαφνικά 49χρονος

Η τοπική κοινωνία θρηνεί

27 Αυγούστου 2022 10:18
Ανείπωτη θλίψη στον Βόλο: Πέθανε ξαφνικά 49χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στην τοπική κοινωνία στον Βόλο προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός 49χρονου από τη Νέα Ιωνία. Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο άτυχος Λευτέρης, εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του, από συγγενείς του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (27/8), στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, στη Νέα Ιωνία.

Τραγωδία στο Βόλο: Πέθανε ξαφνικά 18χρονη από τον Αλμυρό – Έπεσε σε κώμα και δεν ξύπνησε ποτέ

Ύστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ , η 18χρονη που μεταφέρθηκε σε κώμα στο Αχιλλοπούλειο”, κατέληξε. Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη.

Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στον θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news. Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί.

Η 18χρονη από τον Αλμυρό μεταφέρθηκε πριν από τέσσερις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με τα gegonota.news, οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και τελικά στον θάνατο.

Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου από τη Βέροια που έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία: «Έχει αδειάσει το σπίτι μας»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 6χρονου αγοριού από τη Βέροια που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη. «Έχει αδειάσει το σπίτι μας» λέει συγκινημένη.

«Εκεί που σκεφτόμαστε ότι όλα πάνε καλά, τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι μας» ανέφερε μιλώντας στο Open την Παρασκευή (19/8) η γυναίκα που είδε τον ίδιο της τον γιο να καταρρέει στα χέρια της. «Τον έβαλα μέσα στο μπάνιο για το ξεπλύνω το παιδί και να συνέλθει εκεί έπεσε. Μέσα στα χέρια μου» επεσήμανε.

Ο μικρός Νικόλας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δίνει «μάχη» για τη ζωή του καθώς πριν από λίγα 24ωρα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Το αγόρι είχε εγκεφαλική αιμορραγία και άμεσα στήθηκε γέφυρα ζωής με τη συμμετοχή αστυνομικών ώστε να μεταφερθεί από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share