Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Ξαφνικός θάνατος 19χρονης στο Πολεμικό Ναυτικό: Στο «σκοτάδι» οι γονείς της άτυχης Θάλειας - «Μπορεί να έχει παίξει ρόλο ο κορωνοϊός» (video)

Πιέζει το Πολεμικό Ναυτικό τους Ιταλούς να γίνει γρήγορα η νεκροψία-νεκροτομή

26 Αυγούστου 2022 17:49
Ξαφνικός θάνατος 19χρονης στο Πολεμικό Ναυτικό: Στο «σκοτάδι» οι γονείς της άτυχης Θάλειας - «Μπορεί να έχει παίξει ρόλο ο κορωνοϊός» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοιχτά είναι όλα τα σενάρια για τον θάνατο της 19χρονης δόκιμης στο Πολεμικό Ναυτικό. «Δεν γνωρίζουμε το αίτιο του θανάτου της, δεν μπορούμε να καταλήξουμε κάπου» αναφέρουν πηγές του Πολεμικού Ναυτικού με την ελληνική πλευρά να «πιέζει» να βγει το συντομότερο δυνατόν το πόρισμα της νεκροψίας από τους Ιταλούς, που αναμένεται να ρίξει φως στο θρίλερ του θανάτου της 19χρονης.

Ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας, μιλώντας στο Live News, ανέφερε: «Κανένα από τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύει. Δεν ξέρει κανείς τίποτα μέχρι στιγμής. Ακόμα και εμείς οι ίδιοι οι γονείς δεν ξέρουμε τίποτα». Οι γονείς της 19χρονης ταξίδεψαν στη Νάπολη, με τη βοήθεια του Πολεμικού Ναυτικού.

«Ήταν μέσα στην αγωνία. Απλά μου είπε ότι φεύγω κατευθείαν για Ιταλία. Δουλεύαμε μαζί και έφυγε από τη δουλειά και πήγε στην Ιταλία», ανέφερε συνάδελφος του πατέρα στην κάμερα της εκπομπής του Mega.

Τα σενάρια για τον θάνατο της δόκιμης Πολεμικού Ναυτικού

Ένα από τα πιθανά σενάρια που εξετάζονται είναι η δηλητηρίαση. Το εξάνθημα στο πόδι της όμως περιπλέκει την κατάσταση. Το κρίσιμο διάστημα, στο οποίο εστιάζουν οι έρευνες είναι από τις 18 έως τις 21 Αυγούστου όταν το πλοίο «Προμηθέας» και η φρεγάτα «Κανάρης», με 158 δόκιμους, είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι Λαγκουλέτ της Τυνησίας.

Κι αυτό γιατί η 19χρονη δόκιμος εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα την ημέρα της αναχώρησης από το λιμάνι. Από το Πολεμικό Ναυτικό ψάχνουν να βρουν πού γευμάτισε στο λιμάνι της Τυνησίας με μαρτυρίες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, να αναφέρουν πως μαζί με άλλους συμφοιτητές της γευμάτισε σε γνωστή αλυσίδα fast food.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share