Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ για 43χρονη στο Βόλο: «Θα σε σκοτώσω, θα σε κάψω, θα πάθεις ότι έπαθαν όλες οι άλλες» - 45χρονος απείλησε και χτύπησε την σύζυγό του

Σοκάρει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

26 Αυγούστου 2022 11:12
Θρίλερ για 43χρονη στο Βόλο: «Θα σε σκοτώσω, θα σε κάψω, θα πάθεις ότι έπαθαν όλες οι άλλες» - 45χρονος απείλησε και χτύπησε την σύζυγό του
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο, με έναν 45χρονο να χτυπά δυνατά στο πρόσωπο τη 43χρονη σύζυγό του και να απειλεί να τη σκοτώσει. Ενώ, τρία αδέρφια που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας αναγκάστηκαν να κρύψουν τη μητέρα τους στην εστία του Πανεπιστημίου, προκειμένου να τη σώσουν από τα χέρια του πατέρα τους.

Όπως μεταδίδει το magnesianews, ο 45χρονος από την Αλβανία χτύπησε την περασμένη Τετάρτη τόσο δυνατά τη γυναίκα, που θόλωσε η όρασή της. Η 43χρονη έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος. Θα δικαστεί την Τρίτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τροφίμων, που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του και τον 19χρονο γιο τους, μάλωσε προχθές με τη γυναίκα και αφού την έβρισε, την απείλησε ότι θα την κάψει και θα τη σκοτώσει και θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις «καθάρισαν» οι άντρες τους (…) σύμφωνα με την καταγγελία της 43χρονης γυναίκας. Στη συνέχεια την χτύπησε στο πρόσωπο δυνατά.

Εναντίον του ασκήθηκε από την εισαγγελική αρχή ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συζύγου με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου, λόγω απουσίας της γυναίκας που θα κατέθετε ως μάρτυρας κατηγορίας.

Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο

Ο άνδρας κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι μέχρι την Τρίτη δεν θα μένει στο σπίτι με τη σύζυγό του, αλλά στο κατάστημα που διαθέτει, ενώ ο πρόεδρος του Τριμελούς του επέστησε την προσοχή να μην δημιουργήσει νέο επεισόδιο κατά της συζύγου του αυτές τις ημέρες, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share