Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Το «καρφί» του Κατερινόπουλου & οι μάρτυρες που «καίνε» τον πατέρα! «Οι γονείς δίνουν και τη ζωή τους... Προφανώς δεν φώναξε!»

«Εγώ φώναξα βοήθεια, αλλά ενδεχομένως δεν μ΄ άκουσαν. Πάσχω από άσθμα και δεν είναι δυνατή η ένταση της φωνής μου»

26 Αυγούστου 2022 09:10
Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Το «καρφί» του Κατερινόπουλου & οι μάρτυρες που «καίνε» τον πατέρα! «Οι γονείς δίνουν και τη ζωή τους... Προφανώς δεν φώναξε!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για το πώς ο πατέρας της έφυγε από το σημείο και άφησε τη μικρή αβοήθητη. Ο ίδιος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέσω του συνηγόρου του, και δηλώνει ότι φώναξε αλλά δεν ακούστηκε λόγω του άσθματος.

«Εγώ φώναξα βοήθεια, αλλά ενδεχομένως δεν μ΄ άκουσαν. Πάσχω από άσθμα και δεν είναι δυνατή η ένταση της φωνής μου», είπε ο 42χρονος.

Περιγράφοντας τι έγινε στη συνέχεια, που έφυγε από το σημείο, είπε: «Όταν πήγα στο σπίτι δεν άλλαξα ρούχα. Στην παραλία φόρεσα τη μπλούζα και γι΄ αυτό ήταν βρεγμένη μέχρι τη μέση. Αυτό μπορεί να γίνει, όταν ακουμπάει η μπλούζα στο βρεγμένο σορτσάκι. Το υπόλοιπο μέρος από το μπλουζάκι δεν ήταν απολύτως στεγνό, είχε την υγρασία του σώματος».

Όπως λέει ο ίδιος, αγαπούσε πολύ την 6χρονη κόρη του και δε θα του έκανε κακό: «Το παιδί μου έδινε δύναμη, ήταν όλη μου η ζωή. Έφυγε η ψυχή μου, έφυγε η καρδιά μου. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Γι΄ αυτό το παιδί ζούσα».

Τι είπαν οι κάτοικοι της περιοχής - «Εάν φώναζε κάποιος, θα τον ακούγαμε»

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο Star πως δεν άκουσαν τον 42χρονο πατέρα να φωνάζει. Αντιθέτως, άκουσαν την φωνή του δύτη που εντόπισε το άτυχο κορίτσι.

Τα πρώτα σπίτια απέχουν από τη βάρκα μόλις 80 μέτρα. Μόνιμος κάτοικος της περιοχής υποστήριξε, σε αποκαλυπτική μαρτυρία του στο Star, ότι δεν άκουσε τη φωνή του πατέρα να καλεί σε βοήθεια.

«Δεν τον ακούσαμε. Πιστεύω πως θα τον άκουγα, δεν υπάρχει περίπτωση. Και κάτι σε φωνή πανικού να ήταν, θα τον ακούγαμε. Προφανώς δεν φώναξε. Ήταν μεσημέρι όταν ακούσαμε τη Φανή, Φανή ήταν η γυναίκα του ψαροντουφεκά. Δεν φανταστήκαμε ότι συμβαίνει κάτι. Μετά ακούσαμε το ασθενοφόρο», δήλωσε.

«Εάν είχε καλέσει για βοήθεια, θα τον ακούγαμε, είναι δυνατόν. Όλοι στην παραλία κάτω ήμαστε. Το μόνο που είδαμε ήταν ο δύτης, που φώναζε», είπε κάτοικος στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Οι γονείς δίνουν και τη ζωή τους για σώσουν το παιδί τους» λέει για τον πνιγμό της 6χρονης

«Οι γονείς δίνουν και τη ζωή τους για σώσουν το παιδί τους, όταν αυτό βρίσκεται σε κίνδυνο». Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος την υπόθεση του πνιγμού της 6χρονης Αμέλιας στην Κόρινθο.

Αναφερόμενος στις πράξεις του πατέρα, όταν έβλεπε το παιδί του να πνίγεται, ο κ. Κατερινόπουλος έκανε λόγο για «επιπόλαια αντίδραση» και συμπλήρωσε ότι «σημασία έχει πως κάτι δεν πήγε καλά».

«Θέλω να πιστεύω ότι θα δοθούν απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές όταν έρθει η ώρα» υπογράμμισε σε άλλο σημείο. «Δεν μπορούμε να πετάξουμε πέτρες εναντίον του, ζει τον πόνο του, αλλά και τα ερωτήματα παραμένουν ερωτήματα» κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share