Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Καρφί» Πέτρου Κουσουλού στον Αλέξη Κούγια για την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου: «Είναι δυο επεισόδια πίσω» (photo)

Η ανάρτησή του στο twitter

25 Αυγούστου 2022 13:30
«Καρφί» Πέτρου Κουσουλού στον Αλέξη Κούγια για την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου: «Είναι δυο επεισόδια πίσω» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Αλέξης Κούγιας, από χθες είναι ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως έκανε γνωστό και η ίδια με ανακοίνωση της. Ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωση του, κάνει λόγο για καταρράκωση του τεκμηρίου αθωότητας της εντολέως του για ιδιοτελείς σκοπούς.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «κανένας δικηγόρος, ιατροδικαστής, παθολογοανατόμος, δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα μέσα από τηλεδίκες να εξοντώνει κανέναν συνάνθρωπό μας».

Ο γνωστός ποινικολόγος επισημαίνει ότι μετά από ενδελεχή μελέτη της δικογραφίας κατέληξε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς διαπίστωσε «πρωτοφανείς ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές και αστυνομικές επιλογές».

«Καρφί» Πέτρου Κουσουλού στον Αλέξη Κούγια για την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος έχει κάνει την δική του έρευνα για την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά στοιχεία, σχολίασε την είδηση με μια ανάρτηση του στο twitter.

«Διάβασα με μεγάλη προσοχή την ανακοίνωση Κούγια για την υπόθεση #πατρα Τα ίδια και τα ίδια. Καμία νέα υπερασπιστική γραμμή, πλέον των τετριμμένων για τις πρώτες άστοχες ιατροδικαστικές εκθέσεις τις οποίες αδειάζουν οι ίδιοι οι συντάκτες τους. Δυο επεισόδια πίσω», έγραψε στο twitter.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share