Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη: «Αυτά συμβαίνουν» - Απίστευτη δήλωση από τον δικηγόρο Κρητικού (Video)

«Ο Γερμανός κυνήγησε πρώτος τον Έλληνα και μέσα στον θυμό του, αυτός άρχισε να κυνηγά τον Γερμανό. Αυτή είναι η πραγματικότητα»

25 Αυγούστου 2022 10:59
Επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη: «Αυτά συμβαίνουν» - Απίστευτη δήλωση από τον δικηγόρο Κρητικού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Αυτά συμβαίνουν», δήλωσε ο δικηγόρος ενός από τους δύο Κρητικούς για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στη Κρήτη.

Χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας δήλωσε: «Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν... όχι μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνουν και στη Βρετανία, συμβαίνουν και στη Γερμανία», προσθέτοντας πως «ο διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω, τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα».

«Ας βγαίνανε οι γερμανικές εφημερίδες (για το θέμα) και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματα; Νουθεσίες; Δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο» δήλωσε σχολιάζοντας τη δικογραφία ενώ συμπλήρωσε: «Πρόκειται για συμπεριφορά μεταξύ δύο νέων ανθρώπων ανοήτων, στη συμπεριφορά τους την οδηγική που οδήγησε έτσι τα πράγματα κυνηγώντας ο ένας τον άλλο».

«Αφήστε το κατηγορητήριο», συνέχισε ο κ. Βέρρας, «ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων».

«Ο Γερμανός κυνήγησε πρώτος τον Έλληνα και τον γρονθοκόπησε, στραπατσαρισμένος και ματωμένος μέσα στον θυμό του αυτός άρχισε να κυνηγά τον Γερμανό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάθε μέρα γίνονται τέτοια περιστατικά», κατέληξε ο Διονύσης Βέρρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share