Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένοπλη ληστεία στο Αιγάλεω: «Έπεσαν» πυροβολσμοί κατά την καταδίωξη - Αναζητούνται οι δράστες (Video)

Κινηματογραφική καταδίωξη στο σημείο

25 Αυγούστου 2022 09:31
Ένοπλη ληστεία στο Αιγάλεω: «Έπεσαν» πυροβολσμοί κατά την καταδίωξη - Αναζητούνται οι δράστες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (25/8) και συγκεκριμένα στις 05:00 όταν οι αστυνομικές Αρχές δέχθηκαν κλήση για ένοπλη ληστεία σε τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων στην οδό Μνησικλέους στο Αιγάλεω. Παράλληλα, θύμα ληστείας με δράστες τρεις ανήλικους, έπεσε ένας 36χρονος οδηγός ταξί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Τρεις άγνωστοι άνδρες έσπασαν την πρόσοψη της εταιρίας και εισέβαλλαν στο κτήριο. Σημειώνεται ότι στο κτήριο δεν υπήρχε φύλακας εκείνη την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, οι ληστές έγιναν αντιληπτοί από περίοικο ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Όταν έσπευσαν οι Αρχές στο σημείο έπιασαν τους δράστες «επί το έργο». Τότε ξεκίνησε μια περιπετειώδης καταδίωξη. Αφού οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας, άρχισαν να πυροβολούν, μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να προσκρούσουν πάνω σε φορτηγό της εταιρείας.

Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο σημείο. Ακολούθησε καταδίωξη στους γύρω δρόμους ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Έκτοτε βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share