Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρόμος στην Κρήτη: Συνελήφθη ανήλικος για το μαχαίρωμα έξω από μπαρ – Αναζητείται ένας 22χρονος (video)

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

24 Αυγούστου 2022 20:09
Τρόμος στην Κρήτη: Συνελήφθη ανήλικος για το μαχαίρωμα έξω από μπαρ – Αναζητείται ένας 22χρονος (video)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων Κρήτης η υπόθεση ληστείας και τραυματισμού με μαχαίρι ενός 37χρονου, που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, προηγήθηκε εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση καθώς και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου ένας 17χρονος, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία 22χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, του Νόμου περί όπλων και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με το cretalive.gr συνελήφθη ακόμα και ο 49χρονος πατέρας του 17χρονου, κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, όπου ο 17χρονος και ο 22χρονος, και οι δύο Έλληνες, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπληκτίστηκαν με τον 37χρονο, ο οποίος επέβαινε επίσης σε αυτοκίνητο και στη συνεχεία εκείνοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες με μαχαίρι, πήραν το όχημά του και αποχώρησαν από το σημείο.

Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο που εκλάπη, βρέθηκε από τους αστυνομικούς στην περιοχή των Νωπηγείων, μέσα σε ένα χαντάκι-ρέμα, όπου οι δράστες της κλοπής το είχαν ρίξει, πιθανότατα για να μην εντοπιστεί.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share