Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άρτα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που νοσηλεύεται με χτυπήματα στο κεφάλι (Video)

Έγινε το «θαύμα»

24 Αυγούστου 2022 14:31
Άρτα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που νοσηλεύεται με χτυπήματα στο κεφάλι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 4χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο 4χρονος είχε ατύχημα μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας σε κρίσιμη κατάσταση από την Άρτα.

Μιλώντας στο tempo24.news, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, κ. Ανδρέας Ηλιάδης, είπε πως το παιδάκι αποσωληνώθηκε σήμερα και πως ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Πρόσθεσε δε πως είχε επικοινωνία με τους γιατρούς, ωστόσο θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τις επόμενες ώρες για παρακολούθηση. «Τα καταφέραμε. Ο μικρός μας ασθενής σήμερα μας έκανε να χαμογελάσουμε. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψει στην αγκαλιά των γονιών του», ανέφερε στο tempo24 ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που νοσηλεύεται με χτυπήματα στο κεφάλι στην Άρτα

Ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του μικρού αγοριού επέδειξε τις τελευταίες ώρες και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Ο κ. Καρβέλης είχε και σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη και ενημερώθηκε ότι το αγοράκι αποσωληνώθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share