Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γαλαξίδι: «Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία των παιδιών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νέων (Video)

«Το δέντρο έκοψε το αμάξι στη μέση» - Ακαριαίος ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού

24 Αυγούστου 2022 11:31
Γαλαξίδι: «Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία των παιδιών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νέων (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ράγισαν» καρδιές στις κηδείες των δύο παιδιών 24 και 21 ετών, που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο Γαλαξίδι το Σάββατο. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Παναγιώτη, στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη στο Γαλαξίδι. Τον αποχαιρέτησαν με δυνατό χειροκρότημα και σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, που κλήθηκαν να αποχαιρετήσουν το παιδί τους τόσο πρόωρα, μετά από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε λίγα μόνο μέτρα από το σπίτι τους στο Γαλαξίδι, στην προσπάθειά του Παναγιώτη να μην πατήσει ένα νεκρό σκυλάκι στη μέση του δρόμου και έτσι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε δέντρο.

Την ίδια ώρα χθες, στη Χαλκιδική, τελέστηκε και η κηδεία της 21 ετών Βιργινίας, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα, βουβοί και αμήχανοι μπροστά στο δράμα της οικογένειας.

Τροχαίο στο Γαλαξίδι: «Το δέντρο έκοψε το αμάξι στη μέση» - Ακαριαίος ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού

Στα “μαύρα” έχουν ντυθεί οι οικογένειες των δύο νεαρών παιδιών που σκοτώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 20/8 κοντά στο Γαλαξίδι.

Το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 6 το πρωί, στον δρόμο κοντά στο Γαλαξίδι, την ώρα που ο 24χρονος και η 21χρονη επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.

Το αυτοκίνητό τους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο και διαλύθηκε, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος καταγόταν από το Γαλαξίδι, ενώ η 21χρονη φίλη του από τη Θεσσαλονίκη και σπούδαζε στο στο τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα.

Τροχαίο στο Γαλαξίδι: «Το δέντρο έκοψε το αμάξι στη μέση» - Ακαριαίος ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού (φωτο)

Το πλέον τραγικό στοιχείο είναι πως το σπίτι του 24χρονου βρισκόταν μόλις 50-70 μέτρα από το σημείο της τραγωδίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share