Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρένο: Κατολίσθηση στο δίκτυο λόγω ισχυρής βροχόπτωσης - Με λεωφορεία συνεχίζουν οι επιβάτες

Δεν κινδύνεψε κανείς επιβάτης

23 Αυγούστου 2022 16:47
Τρένο: Κατολίσθηση στο δίκτυο λόγω ισχυρής βροχόπτωσης - Με λεωφορεία συνεχίζουν οι επιβάτες
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Τρίτης επέφερε κατολίσθηση η οποία επηρέασε το σιδηροδρομικό δίκτυο με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη διαδρομή Διακοπτό-Καλάβρυτα. Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Βραζιλία: Οικογένεια καταπλακώθηκε στο σπίτι της από κατολίσθηση (video - εικόνες)

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν κινδύνεψε κανείς επιβάτης ή εργαζόμενος, ωστόσο τα δρομολόγια 1336 και 1337 του σιδηροδρόμου αντικαθιστώνται από λεωφορεία.

Ναύπλιο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που σημειώνεται μεγάλη κατολίσθηση σε παραλία!

Νέα μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στο Γύρο της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, την Τετάρτη, ένα πολυσύχναστο σημείο όπου επισκέπτονται πολλοί ντόπιοι και τουρίστες, όλες τις εποχές του χρόνο. Τρομακτικό βίντεο: Η δύναμη της φύσης! Περιστατικά φυσικών φαινομένων που μας πάγωσαν!

Βράχια και χώματα αποκολλήθηκαν τόσο στην παραλία όσο και στην περιπατητική διαδρομή και ουσιαστικά έκοψαν τον πεζόδρομο στα δύο, ενώ κινητοποιήθηκαν το Λιμενικό, υπηρεσίες του Δήμου και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2018 είχε σημειωθεί και πάλι μεγάλη κατολίσθηση. Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλίου είχε αποκλείσει τις εισόδους του πεζόδρομου έχοντας βάλει προειδοποιητικές πινακίδες κινδύνου και κάγκελα, πολλοί όμως έβρισκαν τρόπους και τα παρέκαμπταν.

Πρόκειται για μία εξαιρετική διαδρομή, δίπλα στη θάλασσα, που ενώνει την πλαζ της Αρβανιτιάς με την παραλία της πόλης του Ναυπλίου, ωστόσο μετά τις κατολισθήσεις, εγκυμονεί κινδύνους για τους περαστικούς.

Σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο! Κατολίσθηση βράχου παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία!

Σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο! Κατολίσθηση βράχου παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία!

Αυτό το σοκαριστικό περιστατικό παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Σε επαρχιακό δρόμου της Ταιβάν έγινε μια φοβερή κατολίσθηση. Ευτυχώς κανένας δεν χτύπησε αλλά το θέαμα είναι εξαιρετικά τρομακτικό.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share