Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρήτη: Ελεύθερος ο συνοδηγός για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες - Βαριές κατηγορίες για τον 38χρονο οδηγό - Έκαναν μήνυση οι Κρητικοί «νταήδες» - «Μου έσπασε τη μύτη»

Τι υποστηρίζουν στις αρχές - «Ο ένας Γερμανός είναι μποξέρ» φέρεται να λένε

23 Αυγούστου 2022 12:32
Κρήτη: Ελεύθερος ο συνοδηγός για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες - Βαριές κατηγορίες για τον 38χρονο οδηγό - Έκαναν μήνυση οι Κρητικοί «νταήδες» - «Μου έσπασε τη μύτη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον εισαγγελέα Ρεθύμνου ο ένας από τους δύο «νταήδες» της Κρήτης που επιτέθηκαν σε Γερμανούς τουρίστες. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα λίγο μετά τις 11 το πρωί. Εν τω μεταξύ, σοκάρουν οι εικόνες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των δραστών όπου εμφανίζονται να ποζάρουν με ολόκληρο οπλοστάσιο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο 38χρονος, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τη Δευτέρα 22/8, συνελήφθη και τον βαραίνει η κατηγορία της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Ο δεύτερος, ο 36χρονος, αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του.

Οι δύο δράστες πέρασαν στην αντεπίθεση ασκώντας μήνυση κατά των Γερμανών για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Έκαναν μήνυση οι Κρητικοί «νταήδες» - «Μου έσπασε τη μύτη»

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Κρητικοί υποστήριξαν ότι τους χτύπησαν οι Γερμανοί τουρίστες.

«Εμείς πήγαμε να προσπεράσουμε το αυτοκίνητο των Γερμανών και εκείνοι πάτησαν γκάζι, ενώ εμείς ήμασταν στο αντίθετο ρεύμα και κινδυνέψαμε», φέρεται να είπαν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο οδηγός του οχήματος έχει μελανιασμένο μάτι και ισχυρίζεται ότι είναι από το χτύπημα των Γερμανών.

Πληροφορίες από το cretalive οι Κρητικοί υποστηρίζουν ακόμη ότι ο ένας εκ των Γερμανών, που είναι μποξέρ, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 38χρονο οδηγό του αγροτικού σε σημείο που να του προκαλέσει ζημιά στην μύτη, καθώς - όπως αναφέρεται - έσπασε το διάφραγμα.

Επικαλείται δε η πλευρά του 38χρονου ότι υπάρχει και σχετική ιατρική γνωμάτευση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ζητηθεί και η εξέτασή του από ιατροδικαστή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share