Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αγωνία για 4χρονο στην Άρτα: Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από ατύχημα στο σπίτι

Διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών - Οι γιατροί προχώρησαν σε όλες τις εξετάσεις και διαπίστωσαν εγκεφαλική αιμορραγία

23 Αυγούστου 2022 09:40
Αγωνία για 4χρονο στην Άρτα: Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από ατύχημα στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα παιδάκι τεσσάρων ετών το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση που είχε μέσα σε σπίτι στην Άρτα. Παράλληλα, συνεχίζεται το θρίλερ στον Βόλο και τον Αλμυρό Μαγνησίας, σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν την 18χρονη στον αιφνίδιο θάνατο, μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου..

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο και οι γιατροί προχώρησαν σε όλες τις εξετάσεις, διαπιστώνοντας εγκεφαλική αιμορραγία.

Αγωνία για 4χρονο στην Άρτα

Έτσι, το παιδάκι διασωληνώθηκε και με τη συνοδεία αστυνομίας, διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα ερευνώνται ενώ οι επόμενες είναι ώρες αγωνίας για τον μικρό και την οικογένειά του.

Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου από τη Βέροια που έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία: «Έχει αδειάσει το σπίτι μας»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 6χρονου αγοριού από τη Βέροια που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη. «Έχει αδειάσει το σπίτι μας» λέει συγκινημένη.

«Εκεί που σκεφτόμαστε ότι όλα πάνε καλά, τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι μας» ανέφερε μιλώντας στο Open την Παρασκευή (19/8) η γυναίκα που είδε τον ίδιο της τον γιο να καταρρέει στα χέρια της.

«Τον έβαλα μέσα στο μπάνιο για το ξεπλύνω το παιδί και να συνέλθει εκεί έπεσε. Μέσα στα χέρια μου» επεσήμανε.

Ο μικρός Νικόλας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δίνει «μάχη» για τη ζωή του καθώς πριν από λίγα 24ωρα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Το αγόρι είχε εγκεφαλική αιμορραγία και άμεσα στήθηκε γέφυρα ζωής με τη συμμετοχή αστυνομικών ώστε να μεταφερθεί από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη.

Σταθερή η κατάστασή του – «Οι γιατροί σιγά σιγά θα του κόψουν τα φάρμακα»

Η κατάστασή του μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε κρίνεται σταθερή ενώ όπως τόνισε ο πατέρας του στο Open, σιγά σιγά οι γιατροί θα αρχίζουν να του κόβουν τα φάρμακα για να τον ξυπνήσουν.

Μιλώντας επίσης στο Open ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών, Χρήστος Συμεωνίδης σημείωσε αναφερόμενος στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη γέφυρα ζωής για το μικρό αγόρι. «Έπαψαν να είναι αστυνομικοί και έγιναν γονείς του. Όπως θα τρέχαμε για το δικό μας παιδί τρέξαμε και για τον Νικολάκη» δήλωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share