Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βόλος: Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον μυστήριο θάνατο της 18χρονης - Σήμερα η κηδεία της (Video)

Το χρονικό της τραγωδίας

23 Αυγούστου 2022 08:26
Βόλος: Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον μυστήριο θάνατο της 18χρονης - Σήμερα η κηδεία της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται το θρίλερ στον Βόλο και τον Αλμυρό Μαγνησίας, σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν την 18χρονη στον αιφνίδιο θάνατο, μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο “Αχιλλοπούλειο” με υψηλό πυρετό και σε κωματώδη κατάσταση, χωρίς ωστόσο οι θεράποντες ιατροί να μπορούν να προσδιορίσουν την αιτία.

Χθες πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, η αιτία του θανάτου παραμένει απροσδιόριστη και για τον λόγο αυτό λήφθηκε υλικό, το οποίο θα διοχετευθεί για αναλυτικές εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες πιθανολογείται ότ θα ρίξουν φως στην υπόθεση του ξαφνικού θανάτου της 18χρονης.

Σήμερα, στις 13.00 συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια της 18χρονης θα της πούνε το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.

Το χρονικό του θανάτου της 18χρονης από το Βόλο

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Βόλου, με υψηλό πυρετό και πολυοργανική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων και κυρίως οι εντατικολόγοι ξεκίνησαν ένα μπαράζ εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν το πρόβλημα.

Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο αιματολογικού νοσήματος, το οποίο όμως μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις αποκλείστηκε. Στη συνέχεια οι γιατροί εξέτασαν το ενδεχόμενο μηνιγγίτιδας, παίρνοντας σχετικό δείγμα με σκοπό να το αναλύσουν, ιοών, ακόμη και λευχαιμίας, ωστόσο οι εξετάσεις ήταν όλες καθαρές. Δυστυχώς, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών για να την κρατήσουν στη ζωή, η 18χρονη κατέληξε το πρωί της Κυριακής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share