Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Βούλα: Άστεγος παρέσυρε 60χρονη με νοητική υστέρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και τη βίασε

Ο 49χρονος είχε βρει «καταφύγιο» στον συγκεκριμένο χώρο

22 Αυγούστου 2022 11:14
Φρίκη στη Βούλα: Άστεγος παρέσυρε 60χρονη με νοητική υστέρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και τη βίασε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με την κατηγορία του βιασμού μιας 60χρονης γυναίκας, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.

Δείτε επίσης: Αδιανόητη φρικαλεότητα! Μητέρα έκοψε με μαχαίρι το πέος του φίλου της που προσπάθησε να βιάσει την κόρη της – «Δεν μετανιώνω για αυτό που έκανα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (19/8) σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Βούλας, όπου ο 49χρονος φέρεται να παρέσυρε τη 60χρονη γυναίκα. Το πρωί της επόμενης ημέρας ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό και το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο Βούλγαρο, ο οποίος είναι άστεγος και είχε βρει «καταφύγιο» στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Φρίκη στη Βούλα: Άστεγος παρέσυρε 60χρονη με νοητική υστέρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και τη βίασε
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης, ενώ ο 49χρονος αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Φρίκη στην Κρήτη για 36χρονη από τον σύζυγό της: «Με κακοποιεί και με βιάζει επί 19 χρόνια»

Μία 36χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία τον 38χρονο σύζυγό της στην Κρήτη, καθώς υποστηρίζει ότι επί 19 χρόνια την χτυπάει και την βιάζει. Φρίκη και στη Ρόδο όπου 16χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο Χανιώτης σύζυγος συνελήφθη για κακοποίηση και βιασμό της συζύγου του, η οποία -όπως λέει στην καταγγελία της- ανεχόταν τα μαρτύρια που βίωνε λόγω φόβου.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι στο οποίο βρίσκεται και η 17χρονη κόρη τους, φέρεται να συνέβη ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και βιασμού, που απετέλεσε και την σταγόνα η οποία ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής για την 36χρονη.

Έτσι πήγε η ίδια στις αστυνομικές αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά του 38χρονου για ενδοοικογενειακή βία και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις καταγγελίες επιβεβαίωσε και η κόρη τους η οποία επιπλέον κατήγγειλε ότι ο πατέρας ασκούσε σωματική βία και στην ίδια.

Βιασμός 36χρονης στην Κρήτη από τον σύζυγό της

Φρίκη στην Κρήτη: Την κάλεσε στο σπίτι του για καφέ και προσπάθησε να τη βιάσει – Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε 38χρονη

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 38χρονη στην Κρήτη. Η γυναίκα πήγε στο σπίτι φίλου της για καφέ και εκείνος επιχείρησε να τη βιάσει πετώντας την στο κρεβάτι και πιάνοντάς την από τον λαιμό.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια - Ένταση στα δικαστήρια

Σύμφωνα με το cretapost.gr το περιστατικό σημειώθηκε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου με πρωταγωνιστή έναν 45χρονο με καταγωγή από την Αλβανία.

Η 38χρονη πήγε στις 9 το πρωί πήγε σπίτι του στην Αμμουδάρα καθώς ο ίδιος την είχε καλέσει για καφέ και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να πήραν άλλη τροπή.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η 38χρονη, ο 45χρονος κάποια στιγμή την έριξε με βία προς το κρεβάτι του και την έπιασε από το λαιμό ενώ επιχείρησε να τη βιάσει.

Εκείνη κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του γλιτώνοντας τα χειρότερα ενώ πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο ο οποίος – όπως διαπιστώθηκε – βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού

Φρίκη στην Κρήτη: Την κάλεσε στο σπίτι του για καφέ και προσπάθησε να τη βιάσει – Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε 38χρονη

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη – κακουργηματικού βαθμού – για απόπειρα βιασμού.

Στη συνέχεια, βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ωστόσο – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – ζήτησε και έλαβε προθεσμία και έτσι αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (18/8).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share