Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Να βγει στην τηλεόραση και να...» - Η απαίτηση του Γιώργου Μάγγα από τον Μπιμπίλα (video)

«Είμαι λίγο στεναχωρημένος…»

20 Αυγούστου 2022 16:15
«Να βγει στην τηλεόραση και να...» - Η απαίτηση του Γιώργου Μάγγα από τον Μπιμπίλα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ημέρες πριν ο Σπύρος Μπιμπίλας μετέδωσε κατά λάθος την είδηση πως ο Γιώργος Μάγγας άφησε την τελευταία του πνοή και πλήθος κόσμου ξεσηκώθηκε. Στην προσπάθειά του να διορθώσει την κατάσταση και να φέρει ξανά την ισορροπία στη ζωή του καλλιτέχνη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να απολογηθεί δημόσια.

Μάλιστα, τόνισε πως κάποιοι εξαιτίας αυτής της κατάστασης βρήκαν την ευκαιρία να του προσάψουν διάφορες κατηγορίες και να του μιλήσουν με πολύ άσχημο τρόπο, ωστόσο ο ίδιος εξήγησε πως δεν φοβάται και είναι ευγνώμων για τους ανθρώπους που έχει δίπλα του.

Η απαίτηση του καλλιτέχνη προς τον πρόεδρο του ΣΕΗ

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Μάγγας, το πρωί του Σαββάτου 20/8, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, Καλημέρα, και επισήμανε πως θα ήθελε ο πρόεδρος του ΣΕΗ να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε.

«Είμαι λίγο στεναχωρημένος… Γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε αυτή τη βλακεία; Όλη η Ελλάδα έπαθε σοκ. Αμάν λέω ρε παιδιά! Ποιος το έγραψε αυτό; Με πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη. Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανησύχησε όλη την Ελλάδα!», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share