Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: Η πρόγνωση για κύμα ζέστης το επόμενο 10ήμερο - Αναλυτικά οι θερμοκρασίες (photos)

Πότε θα πέσει 9 με 10 βαθμούς η θερμοκρασία και πότε θα επανέλθει ψηλότερα

20 Αυγούστου 2022 14:32
Νέα έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: Η πρόγνωση για κύμα ζέστης το επόμενο 10ήμερο - Αναλυτικά οι θερμοκρασίες (photos)
Πηγή φωτογραφίας αριστερά: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τον καύσωνα, ο καιρός αλλάζει και η θερμοκρασία πέφτει προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο Σάκης Αρναούτογλου έχει ήδη αναφέρει πως έρχεται απότομη αλλαγή του καιρού. Ο καύσωνας υποχωρεί και το Σαββατοκύριακο θα έχουμε κατά τόπους έντονα φαινόμενα.

Σύμφωνα με τους χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου το Σάββατο (20/8) κάποια τμήματα της δυτικής Ελλάδας, η Μακεδονία, αλλά και τμήματα της Θράκης ενδέχεται να έχουν τις μεσημεριανές μέχρι τις βραδινές ώρες κάποιο έντονα φαινόμενα. Όπως επισημαίνει, πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως από τις θερμές ώρες έως τις βραδινές ώρες της ημέρας αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες κατά τόπους και από δυνατό άνεμο ή και από χαλάζι!

Σάκης Αρναούτογλου: Καταιγίδες και χαλάζι το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικά, η ανάρτηση για τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου:

«ΧΆΡΤΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ!

Όσο πιο κοντά στις σκούρες πράσινες και κυρίως κιτρινοπορτακαλί αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως από τις θερμές ώρες έως τις βραδινές ώρες της ημέρας αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες κατά τόπους και από δυνατό άνεμο ή και από χαλάζι!!

Το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει μικρότερη έως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά αλλά και σχετικά πιο εξασθενημένα φαινόμενα!»

Χάρτης για τον καιρό το Σάββατο και την Κυριακή

ΧΆΡΤΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ! Οσο πιο κοντά στις σκούρες πράσινες...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Friday, August 19, 2022

Οι θερμοκρασίες το επόμενο 10ήμερο

Ο Σάκης Αρναούτουγλου παραθέτει πίνακα με τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν το επόμενο 10ήμερο.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!

Μετά τον ιδιαίτερα άστατο καιρό την ερχόμενη εβδομάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχουν ενδείξεις και πάλι για ολιγοήμερη αρκετή ζέστη προς τα τέλη του μήνα (οχι κάτι το ακραίο πάντως - κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!».

Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Μετα τον ιδιαίτερα άστατο...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Saturday, August 20, 2022
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share