Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Tο τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 51χρονο – Το τροχαίο που είχε πριν από ένα χρόνο (video)

Απίστευτο!

20 Αυγούστου 2022 11:09
Τραγωδία στην Κρήτη: Tο τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 51χρονο – Το τροχαίο που είχε πριν από ένα χρόνο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον φρικτό θάνατο του 51χρονου ο οποίος καταπλακώθηκε από ένα τεράστιο πεύκο, την ώρα που περίμενε σε φανάρι σε κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας έναν χρόνο πριν, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο όταν σε δρόμο του Ηρακλείου κάποιος παραβίασε stop και έπεσε πάνω του.

Ο 51χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ αρκετές ήταν οι ουλές που του άφησε το συγκεκριμένο τροχαίο.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης – λίγες ώρες πριν ο 51χρονος βρει τραγικό θάνατο στη λεωφόρο Δημοκρατίας – θυμήθηκε το τροχαίο που είχε και έδειχνε στην σύζυγό του τις ουλές του.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος επιχείρησης που δείχνει καρέ – καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας όταν το δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε τον 51χρονο Παναγιώτη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το τεράστιο πεύκο που βρίσκεται αριστερά στην οθόνη αρχίζει να ταλαντεύεται. Την ώρα που ο 51χρονος βρίσκεται σταματημένος με το μηχανάκι του στο φανάρι στο ύψος του Κρητικού Φούρνου, περιμένοντας να ανάψει πράσινο, το δέντρο πέφτει στον δρόμο, καλύπτοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος 51χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το πεύκο έπεσε πάνω στο μηχανάκι του με ορμή και τον εγκλώβισε κάτω από τα βαριά κλαδιά του.

Ο ίδιος φορούσε κράνος αλλά δεν στάθηκε ικανό να τον προστατεύσει, καθώς το δέντρο το έκοψε στα δύο.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου Παναγιώτη ήταν πολύωρη με τον ίδιον τον 51χρονο να έχει ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share