Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση Κούγια σε Μπιμπίλα: «Μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη, "πέθανε" και τον Μάγγα - Περιμένω να δω τι θα πράξει το ΣΕΗ» (photo)

Αιχμές μέσω... Λιγνάδη κατά του ηθοποιού από τον γνωστό ποινικολόγο

19 Αυγούστου 2022 13:45
Επίθεση Κούγια σε Μπιμπίλα: «Μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη,
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση στον πρόεδρο του Σ.Ε.Η. Σπύρο Μπιμπίλα έκανε ο Αλέξης Κούγιας, μέσω δελτίου τύπου με αφορμή την ατυχή ανάρτηση του για τον ‘θάνατο” του Γιώργου Μάγγα ,που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στον καλλιτέχνη ,στην οικογένεια και στους φίλους του.

«Δυστυχώς ο Μπίμπιλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει», αναφέρει ο δικηγόρος σε γραπτή δήλωσή του με αφορμή την ανάρτηση του ηθοποιού που ανέφερε ότι έφυγε από τη ζωή ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιώργος Μάγγας.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο Γιώργος Μάγγας: «Με έπαιρναν τηλέφωνο, κλαίγανε και δεν πίστευαν ότι ζω – Με πήρε ο Μπιμπίλας και...» (video)

Ο δικηγόρος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) «μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη», κατάφερε να …πεθάνει και τον Γ. Μάγγα. Συγκεκριμένα, στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει:

«Δυστυχώς ο Μπίμπιλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει. Αφού, μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη, κατάφερε από τον απόλυτο κομπάρσο του κινηματογράφου και του θεάτρου, να γίνει ακόμη και πρωταγωνιστής διαφημίσεων, αυτή τη φορά για να παραμείνει στο προσκήνιο, γιατί οι δίκες μία μία τελειώνουν και «το παραμύθι παύει να έχει δράκο», αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να «πεθάνει» και το φίλο μου τον Μάγγα.

δελτιο-τυπου-αλεξησ-κουγιασ-λιγναδησ-μπιμπιλασ-μαγκασ-19-8

Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας και δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι και παρουσιαστές κυρίως, που τον παίρνουν στα σοβαρά.

Περιμένω από τους χίλιους συναδέλφους του, τη συγκέντρωση υπογραφών και από την κα Ναταλί Χατζηαντωνίου, κάποιο δακρύβρεχτο άρθρο, το οποίο βεβαίως ποτέ δεν θα έλθει, γιατί τον Μάγγα δεν τον διόρισε η κα Μενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share