Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αγωνία για 18χρονη στο Βόλο: Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε ΜΕΘ

Η νεαρή παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε

18 Αυγούστου 2022 22:52
Αγωνία για 18χρονη στο Βόλο: Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε ΜΕΘ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μάχη» για να κρατήσουν στη ζωή μια 18χρονη δίνουν οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Βόλου και από χθες δεν έχει καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα η έρευνα για τον λόγο που την οδήγησε σε καταπληξία.

Δείτε επίσης: Θρήνος στη Σπάρτη: Κατέληξε 5χρονο αγοράκι - Ξύπνησε με πονοκέφαλο και διεκομίσθη σε νοσοκομείο

Το παιδί σύμφωνα με το gegonota.news μεταφέρθηκε χθες στο Νοσοκομείο με τους γονείς να αναφέρουν πως παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε.

Αγωνία για 18χρονη στο Βόλο: Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε ΜΕΘ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Νοσηλεύτηκε αμέσως στη ΜΕΘ και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη. «Εάν δεν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων δεν μπορούμε να πούμε κάνουμε καμία εικασία για τις αιτίες» δηλώνουν οι γιατροί που πήραν στα χέρια τους ένα παιδί σε κατάσταση σοκ με αδυναμία της καρδιάς να εξασφαλίσει επαρκή ροή αίματος και οξυγόνου για τα όργανα. Η 18χρονη βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

Δεν τα κατάφερε ο 12χρονος Άρτσι: Του αφαιρέθηκε η τεχνητή υποστήριξη - «Πάλεψε μέχρι τέλους και είμαι τόσο περήφανη που είμαι μαμά του» (video)

Ο 12χρονος Άρτσι Μπάτερσμπι, το εγκεφαλικά νεκρό αγόρι από τη Βρετανία που ήταν σε μηχανική υποστήριξη, έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο (6/8), αφού οι γιατροί αποσυνέδεσαν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.

Ο Άρτσι απεβίωσε στο νοσοκομείο στις 12.15 μ.μ. περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Αποσυνδέθηκε από την μηχανική υποστήριξη στις 10 π.μ. σήμερα το πρωί.

Η μητέρα του παιδιού Hollie Dance και η θεία του Ella Carter, εμφναίστηκαν έξω από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου στο Whitechapel του ανατολικού Λονδίνου, όπου νοσηλευόταν ο 12χρονος και δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι πέθανε. Η μητέρα δήλωσε: «Ο Archie πέθανε στις 12.15 σήμερα. Πάλεψε μέχρι τέλους και είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share