Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Γιώργος Μάγκας ζει, ζητάω συγγνώμη

«O Μάγκας ζει και βασιλεύει και θα βασιλεύει για πολλά χρόνια ακόμα» λέει η σύντροφός του «βασιλιά του κλαρίνου», Τζούλη

18 Αυγούστου 2022 20:01
Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Γιώργος Μάγκας ζει, ζητάω συγγνώμη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η είδηση που κυκλοφόρησε την τελευταία ώρα ότι ο Γιώργος Μάγκας έφυγε από τη ζωή είναι ψευδής.

Σε ανάρτηση του ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποιούσε την είδηση του θανάτου του “βασιλιά του κλαρίνου”, ωστόσο λίγο αργότερα προχώρησε σε νέα ανάρτηση ζητώντας “συγγνώμη”, τονίζοντας ότι τον πληροφόρησαν λάθος.

“Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!”.

Στη Λιβαδειά βρίσκεται ο Γιώργος Μάγκας όπου έμαθε τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του, Τζούλη, για την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η Τζούλη, η σύντροφός του, δήλωσε στο viotiaplus.gr: «O Μάγκας ζει και βασιλεύει και θα βασιλεύει για πολλά χρόνια ακόμα».

«Άλλος για τη βάρκα μας»: Ο Σπύρος Μπιμπίλας ποζάρει με το μαγιό του και προκαλεί αναστάτωση (photo)

Με καλοκαιρινή διάθεση φωτογραφήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας παρέα με καλή του φίλη, ποζάροντας με το μαγιό του σε μια βάρκα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρίσκεται στην Αθήνα και με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου έκανε μια βαρκάδα για να δει το ολόγιομο φεγγάρι.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από τον Σπύρο Μπιμπίλα: Στο φως ο άγνωστος έρωτας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Άλλος για τη βάρκα μας!!!!Με την καλή μου φίλη Αλέκα Μακρή @alekamakre και με τη μηχανοκινητη βάρκα της ανοιχτήκαμε απέναντι από τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη σε μία υπέροχη θάλασσα και να καταπληκτικό δειλινό με τη χρυσή φεγγαράδα του!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, ανέβασε φωτογραφία από τη βαρκάδα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αμέσως απέσπασε likes και θετικά σχόλια από τους ακολούθους του.

Μπιμπίλας μαγιό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share