Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όχι, δεν πέθανε ο «βασιλιάς» του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας!

Η είδηση δεν αληθεύει

18 Αυγούστου 2022 19:16
Όχι, δεν πέθανε ο «βασιλιάς» του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη σκόρπισε στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μάγκα, του «βασιλιά» του κλαρίνου, σε μια είδηση όμως που δεν έχει καμία υπόσταση, καθώς δεν ισχύει.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο ηθοποιός Τσιμάρας Τζανάτος

Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου του καλλιτέχνη Γιώργου Μάγγα, με αφορμή ανάρτηση στο Facebook του ηθοποιού και προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα. Ωστόσο, όπως ο ίδιος αργότερα δήλωσε με ανάρτηση του, επρόκειτο για λανθασμένη πληροφόρηση που είχε και ζήτησε συγγνώμη.

Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Thursday, August 18, 2022

Στην αρχική του ανάρτηση ο κ. Μπιμπίλας, εμφανώς ψυχολογικά φορτισμένος, ανέφερε πως, όπως ο ίδιος πληροφορήθηκε, πέθανε ο καλλιτέχνης Γιώργος Μάγγας, με τον οποίο όπως δήλωσε είχε στενή φιλική σχέση.

Σπύρος Μπιμπίλας ανάρτηση για Μάγκα

Πολλά Μέσα έσπευσαν να αναμεταδώσουν την είδηση του θανάτου του καλλιτέχνη, εντούτοις λίγη ώρα αργότερα ο κ. Μπιμπίλας ανέβασε νέα ανάρτηση, στην οποία ζήτησε συγγνώμη, ξεκαθαρίζοντας πως ο Γιώργος Μάγγας ζει και πως ο ίδιος έπεσε θύμα ψευδών ειδήσεων:

Ο γιός του καλλιτέχνη, Σάκης Μάγγας, σε ανάρτηση του στο Facebook διέψευσε το θάνατο του πατέρα του και ξέσπασε κατά του ηθοποιού:

Σάκης Μάγκας για Γιώργο Μάγκα και Μπιμπίλα

Λίγη ώρα μετά τη διάδοση της είδησης, το iefimerida.gr επικοινώνησε άμεσα με τον ίδιο τον Γιώργο Μάγγα, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

Είναι ντροπή αυτό που γράφουν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν […]. Είμαι ζωντανός, σας αγαπώ όλους και σας περιμένω στη Λιβαδειά για να περάσουμε ωραία και να φάμε σουβλάκια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share