Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Μετάνιωσε η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας - «Είχε κάνει χρόνια υπομονή αλλά... δεν ήθελε να τη σκοτώσει» (Video)

Τι λένε οι συγγενείς της

18 Αυγούστου 2022 17:15
Θεσσαλονίκη: Μετάνιωσε η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας - «Είχε κάνει χρόνια υπομονή αλλά... δεν ήθελε να τη σκοτώσει» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας (22/7) ζήτησε και έλαβε η 25χρονη, η οποία χθες (18/7) επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 27χρονη στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Σύμφωνα με το gritimes.gr η κατηγορούμενη παραμένει υπό κράτηση μέχρι την απολογία της και αρνείται ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει την 27χρονη. Η 25χρονη κατηγορείται επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Η αδελφή μου έχει μετανιώσει»

Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια για αυτή την κοπέλα υπομονή. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και τη ζωή της, έκανε τα πάντα γι’ αυτόν κι αυτός ζούσε και με τις δυο γυναίκες.

Η αδελφή μου έχει μετανιώσει από εκείνη την ώρα… Μου λέει “αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή”. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», τόνισε ο αδελφός της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της κατηγορούμενης, η δράστιδα δήλωσε μετανιωμένη και υποστήριξε πως δεν υπήρχε ανθρωποκτόνως δόλος, πρόθεση για να την σκοτώσει, ήτανε πάνω στο θυμό και για να την απειλήσει να αφήσει τον άντρας της.

«Όπως μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή η πράξη αυτή έλαβε χώρα γιατί υπήρχε ερωτική αντιζηλία αλλά εις το πλαίσιο η παθούσα θέλοντας να πάρει τον άντρας της κατηγορούμενης αλλά εκτός από τον άντρα και τα δυο ανήλικα παιδιά της και να την διώξουν από το σπίτι , υπήρξε θυμός και καβγάς.

Στην αυλή του σπιτιού ο καβγάς άναψε γιατί η δική μου πελάτισσα δεν δέχτηκε να της πάρει τον άντρα αλλά και τα παιδιά γιατί ήθελαν να την διώξουν από το σπιτι και να κρατήσουν και τα παιδία της με αποτέλεσμα να γίνει το συγκεκριμένο συμβάν. Δεν είχε μαζί μαχαίρι, ήταν ένα σουγιαδακι το οποίο θα εξηγήσει γιατί το είχε μαζί της», τόνισε ο δικηγόρος της 25χρονης, Θανάσης Χατζάκος.

«Μου έλεγε δεν μπορώ να διαλύσω έτσι το σπίτι μου»

«Το θύμα έλεγε στον άντρα της 25χρονης, παράτησε την, δεν μας νοιάζουν τα παιδιά και έφτασε μέχρι το σημείο που πήγε και την μαχαίρωσε. Αυτός έφερε σε επαφή και τις δύο το απόγευμα της Τετάρτης για να λύσουν το πρόβλημα και μετά αυτός εξαφανίστηκε, έφυγε από το σημείο.

Αυτός είχε κλείσει το ραντεβού και καλά για να το συζητήσουν και μόλις τις έφερε σε επαφή ις δύο γυναίκες, αυτός έφυγε. Η συνάντηση έγινε στην πλατεία της Πυλαίας, κοντά στο δημαρχείο. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν επαφές και δεν μιλούσαν προηγουμένως. Αυτός ήθελε να τον αφήσει ελεύθερο η σύζυγος του.

Εμείς το μόνο που της είπαμε είναι να τον παρατήσει, να τον αφήσει, αλλά αυτή μας έλεγε ότι δεν μπορεί καθώς σκέφτεται τα παιδιά της. “Δεν μπορώ να διαλύσω έτσι το σπίτι μου”, έλεγε. Ο άντρας τώρα κρύβεται, είναι εξαφανισμένος και δεν ξέρει κανείς που βρίσκεται» δήλωσε ο κουνιάδος της κατηγορούμενης .

«Ήταν πολύ φορτισμένη η κουνιάδα μου και όταν πήγε στο σημείο του ραντεβού πήρε και το μαχαίρι από το σπίτι», κατέληξε ο γαμπρός της 25χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share