Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Συντριβή ελικοπτέρου στη Σάμο: «Πάρε κανένα τηλέφωνο τον μπαμπά...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του Έλληνα που σκοτώθηκε (Video)

«Τσακίζει» κόκαλα

18 Αυγούστου 2022 15:37
Συντριβή ελικοπτέρου στη Σάμο: «Πάρε κανένα τηλέφωνο τον μπαμπά...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του Έλληνα που σκοτώθηκε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντριβή ελικοπτέρου στη Σάμο: Συγκίνησε τους πάντες στα social media η κόρη του 49χρονου Έλληνα διερμηνέα, που έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του ελικοπτέρου στη Σάμο, στα μέσα του Ιουλίου, ενώ συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στο νησί.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok παρουσιάζει τη συνομιλία που είχε με τη μητέρα της λίγο πριν συμβεί η τραγωδία στη Σάμο ενώ έχει επιλέξει ένα τραγούδι με ένα ιδιαίτερο νόημα.

«Πάρε κανένα τηλέφωνο τον μπαμπά που είναι μόνος του στη Σάμο», της είπε η μητέρα της όπως φαίνεται στο βίντεο. «Δεν μπορώ τώρα, θα πάω βόλτα σε λίγο», ήταν η απάντησή της. Το βίντεο έχει «ντύσει» με ένα τραγούδι της Billie Eilish που λέει «If I knew it all then, would I do it again?», που σημαίνει ότι «αν το ήξερα τότε, θα το έκανα ξανά;».

Δείτε το βίντεο:

«Μείνε δυνατή», «κοπέλα μου συλλυπητήρια, μείνε δυνατή γιατί αυτό είναι σκληρό αλλά ο μπαμπάς σου δεν θέλει να σε βλέπει να κλαις, μείνε δυνατή», «ήταν ένας ήρωας ο μπαμπάς σου κορίτσι μου, συλλυπητήρια», «ο μπαμπάς σου θα σε βλέπει και θα σε προσέχει», «σε προσέχει από ψηλά, θα είναι πάντα μαζί σου» και «πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποσό δύσκολο είναι αυτό για εσένα, τα θερμά μου συλλυπητήρια κορίτσι μου» ήταν μερικά από τα σχόλια που άφησαν κάτω από το βίντεο.

Σε αυτά απάντησε η ίδια, γράφοντας «σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ, μου φτιάξατε τη μέρα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share