Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μεσσήνη: «Ήθελα μόνο να την τρομάξω όχι να την σκοτώσω» - Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του (Video)

«Με εκμεταλλευόταν και με κορόιδευε, πληγώθηκα»

18 Αυγούστου 2022 10:57
Μεσσήνη: «Ήθελα μόνο να την τρομάξω όχι να την σκοτώσω» - Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φυλακές Ναυπλίου θα οδηγηθεί σήμερα ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του στη Μεσσήνη. Ο κατηγορούμενος χθες, κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, έδωσε την δική του εκδοχή για το συμβάν. Σκοπός του όπως ισχυρίστηκε ήταν να της ρίξει μικρή ποσότητα από το καυστικό υγρό για να την φοβίσει.

Δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό όμως, γιατί το θύμα αντιστάθηκε, υπήρξε πάλη μεταξύ τους κι έτσι το καυστικό υγρό έπεσε πάνω στην άτυχη γυναίκα.

Ο 50χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην πρώην σύζυγό του στις 04:30 τα ξημερώματα. Της επιτέθηκε κι ύστερα τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2015. Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι δύο φορές με τελευταία τον Απρίλιο του 2022 λόγω οικονομικών προβλημάτων.

«Με εκμεταλλευόταν και με κορόιδευε, πληγώθηκα», λέει μέσω του συνηγόρου του ο κατηγορούμενος και ρίχνει φως στο κίνητρο της επίθεσης. Όπως υποστήριξε, η πρώην σύζυγός του τον είχε διαβεβαιώσει πως δεν διατηρεί κάποια σχέση αλλά του έλεγε ψέματα.

Η 49χρονη γυναίκα παραμένει στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας και παλεύει να σώσει την όρασή της από το δεξί μάτι.

Επίθεση με καυστικό υγρό σε 49χρονη στη Μεσσήνη: «Μετάνιωσα, θόλωσα με τα προβλήματα... Θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου» - Η συγγνώμη του 50χρονου (Video)

Μετανιωμένος δηλώνει ο 50χρονος από τη Μεσσήνη που πέταξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του. Όπως ισχυρίζεται «θόλωσε» και αναφέρει πως δεν έπρεπε να της έχει επιτεθεί. «Αγόρασα το καυστικό υγρό από το σούπερ μάρκετ» είπε ο άνδρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

«Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού και έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ. Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ» προσέθεσε ο 50χρονος – ο πρώην σύζυγος του θύματος o οποίος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο (13/8).

«Προσπάθησα να της βάλω στο πρόσωπο το πανί με το υγρό. Αυτή αντιστάθηκε και άρχισε να με χτυπάει. Τότε εγώ νευρίασα και της πέταξα όλο το υγρό στο πρόσωπο» φέρεται, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, να είπε ο 49χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2015, αλλά, τους τελευταίους μήνες φαίνεται να ζούσε ξανά κάτω από την ίδια στέγη. Ο 50χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας που του πέρασαν χειροπέδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είχε κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Χρωστούσε παντού. Ζήταγε συνέχεια λεφτά από εμένα».

Πώς έγινε η σύλληψη του δράστη

Προκειμένου να κρύψει την ενοχή του ο 50χρονος επισκέφτηκε τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Η πρώην γυναίκα του, ωστόσο, είχε ήδη μιλήσει με τους αστυνομικούς και τους είχε δώσει πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Έτσι, όταν ο δράστης εμφανίστηκε στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Τμήμα όπου λίγο αργότερα ομολόγησε την πράξη του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας εις βάρος του είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος στου αστυνομικούς, αναφέροντας πως τώρα συνειδητοποιεί το αντίκτυπο των πράξεών του. «Είμαι συγκλονισμένος, έχω μετανιώσει για αυτό που έγινε. Δεν είχα καταλάβει τι έκανα, τώρα συνειδητοποιώ την πράξη μου. Θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου. Ως προς το κίνητρο ο δράστης φέρεται να είπε πως πέρα από την ερωτική αντιζηλία για τον άλλον άντρα, ένιωθε θιγμένος που το θύμα τον απομυζούσε οικονομικά και τον απέρριπτε ως σύντροφο.

Τα πρώτα λόγια της 49χρονης

Η 49χρονη η οποία δέχθηκε επίθεση με ακουαφόρτε από τον πρώην σύζυγό της στη Μεσσήνη, μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν, με την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Να μην συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω», είπε η άτυχη γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha την Πέμπτη (11/8).

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Μάχη για να σώσει την όραση της δίνει στο νοσοκομείο Καλαμάτας η 49χρονη μητέρα 6 παιδιών η οποία δέχθηκε επίθεση καυστικό υγρό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share