Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ανατροπή με τον καύσωνα! Αναλυτικά οι θερμοκρασίες μέχρι και 28 Αυγούστου

Πότε θα πέσει 9 με 10 βαθμούς η θερμοκρασία

17 Αυγούστου 2022 15:18
Σάκης Αρναούτογλου: Ανατροπή με τον καύσωνα! Αναλυτικά οι θερμοκρασίες μέχρι και 28 Αυγούστου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλλάζει ο καιρός μετά τον τριήμερο καύσωνα που θα έρθει αύριο Πέμπτη 18 Αυγούστου και θα εκτοξεύσει το θερμόμετρο στους 41 βαθμούς. Τη ζέστη θα διαδεχτεί έντονη αστάθεια, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου, με τον υδράργυρο να πέφτει 9-10 βαθμούς.

Σε κλειστές περιοχές και μακριά από τη θάλασσα, καθώς και στη νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη. Παράλληλα, έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook:

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ.

Μετά το κύμα ζέστης, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη!

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση του από τις 26/8 και μετά!»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share