Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17/8)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

17 Αυγούστου 2022 07:16
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17/8)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 17/8! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή του Open "Ώρα Ελλάδος". Την ίδια στιγμή, άνδρας σε αμόκ έγδυσε γυναίκα, προσπάθησε να τη βιάσει και να την πετάξει από μπαλκόνι.

Συναγερμός στην Ιεράπετρα: Άνδρας απειλεί να πέσει με το αυτοκίνητο σε γκρεμό – Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα

Συναγερμός έχει σημάνει σε αστυνομία και πυροσβεστική στην Ιεράπετρα, καθώς ένας άνδρας στην περιοχή του Περιστερά απειλεί να πέσει με το αυτοκίνητό του στον γκρεμό.

αυτοκινητο-γκρεμοσ-κρητη-ιεραπετρα-16-8

Όπως μεταφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr ο οδηγός είναι μεταξύ 45 και 50 ετών με καταγωγή από τον Μακρύ Γιαλό.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Κρήτη: Την κάλεσε στο σπίτι του για καφέ και προσπάθησε να τη βιάσει – Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε 38χρονη

αυτοκινητο-γκρεμοσ-κρητη-ιεραπετρα-16-8

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο έφτασε ο ειδικός διαπραγματευτείς ξεκινώντας άμεσα τις συνομιλίες με τον οδηγό με στόχο να τον νουθετήσει. Άγνωστοι για την ώρα οι λόγοι που ο άνδρας θέλει να πέσει στο κενό με το όχημά του.

αυτοκινητο-γκρεμοσ-κρητη-ιεραπετρα-16-8

Ασυνείδητη μητέρα στην Κρήτη μέθυσε και οδηγούσε με 3 παιδιά στο αυτοκίνητο - Ο 12χρονος γιος της ειδοποίησε και την συνέλαβαν

Συνελήφθη 36χρονη μητέρα στο Ηράκλειο Κρήτης επειδή έθεσε τη ζωή των τριών παιδιών της σε κίνδυνο. Η γυναίκα με καταγωγή από τη Λετονία αποφάσισε να οδηγήσει έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο 12χρονος γιος της βλέποντας τη συμπεριφορά της μητέρας του ανησύχησε και κάλεσε τον πατέρα του και στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive.gr, η μητέρα ήταν εμφανώς μεθυσμένη ενώ οδηγούσε και ο 12χρονος τηλεφώνησε στον πατέρα του.

Η 36χρονη φέρεται να κατανάλωσε το αλκοόλ σε ταβέρνα στην περιοχή των Αρχανών, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, και στην συνέχεια, έβαλε τα τρία παιδιά στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, όπου και διαμένουν. Ο 12χρονος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Παράλληλα όμως, η επικίνδυνη οδήγηση της γυναίκα είχε γίνει αντιληπτή και από πολίτες, που ειδοποίησαν σχετικά την αστυνομία. Τελικά, ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάποιο ατύχημα, το όχημα εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν την μητέρα, η οποία θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα παιδιά παρέλαβε ο πατέρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share