Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ασυνείδητη μητέρα στην Κρήτη μέθυσε και οδηγούσε με 3 παιδιά στο αυτοκίνητο - Ο 12χρονος γιος της ειδοποίησε και την συνέλαβαν

Η 36χρονη έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών της

16 Αυγούστου 2022 18:55
Ασυνείδητη μητέρα στην Κρήτη μέθυσε και οδηγούσε με 3 παιδιά στο αυτοκίνητο - Ο 12χρονος γιος της ειδοποίησε και την συνέλαβαν
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη 36χρονη μητέρα στο Ηράκλειο Κρήτης επειδή έθεσε τη ζωή των τριών παιδιών της σε κίνδυνο. Η γυναίκα με καταγωγή από τη Λετονία αποφάσισε να οδηγήσει έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο 12χρονος γιος της βλέποντας τη συμπεριφορά της μητέρας του ανησύχησε και κάλεσε τον πατέρα του και στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive.gr, η μητέρα ήταν εμφανώς μεθυσμένη ενώ οδηγούσε και ο 12χρονος τηλεφώνησε στον πατέρα του.

Η 36χρονη φέρεται να κατανάλωσε το αλκοόλ σε ταβέρνα στην περιοχή των Αρχανών, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, και στην συνέχεια, έβαλε τα τρία παιδιά στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, όπου και διαμένουν. Ο 12χρονος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Παράλληλα όμως, η επικίνδυνη οδήγηση της γυναίκα είχε γίνει αντιληπτή και από πολίτες, που ειδοποίησαν σχετικά την αστυνομία. Τελικά, ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάποιο ατύχημα, το όχημα εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν την μητέρα, η οποία θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα παιδιά παρέλαβε ο πατέρας.

τροχαια-μεθυσμενη-16-8
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Φρίκη στην Κρήτη: Την κάλεσε στο σπίτι του για καφέ και προσπάθησε να τη βιάσει – Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε 38χρονη

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 38χρονη στην Κρήτη. Η γυναίκα πήγε στο σπίτι φίλου της για καφέ και εκείνος επιχείρησε να τη βιάσει πετώντας την στο κρεβάτι και πιάνοντάς την από τον λαιμό.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια - Ένταση στα δικαστήρια

Η 38χρονη πήγε στις 9 το πρωί πήγε σπίτι του στην Αμμουδάρα καθώς ο ίδιος την είχε καλέσει για καφέ και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να πήραν άλλη τροπή. Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η 38χρονη, ο 45χρονος κάποια στιγμή την έριξε με βία προς το κρεβάτι του και την έπιασε από το λαιμό ενώ επιχείρησε να τη βιάσει.

Εκείνη κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του γλιτώνοντας τα χειρότερα ενώ πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο ο οποίος – όπως διαπιστώθηκε – βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη – κακουργηματικού βαθμού – για απόπειρα βιασμού.

Στη συνέχεια, βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ωστόσο – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – ζήτησε και έλαβε προθεσμία και έτσι αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (18/8).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share