Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του (video)

«Δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές, μάλλον ζήλεψε γιατί δεν ήθελε να δημιουργήσω άλλη σχέση»

16 Αυγούστου 2022 16:08
Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στη 49χρονη πρώην σύζυγό του στη Μεσσήνη.

Η επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 49χρονης έγινε την περασμένη Τετάρτη (10.8.2022), περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν η γυναίκα από τη Μεσσήνη πήγαινε στη δουλειά της και όταν έφτασε στο σημείο να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης, της οποίας είναι υπάλληλος.

Τότε, της επιτέθηκε ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κρατώντας ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό, ίδιο με αυτό που προκάλεσε τα εγκαύματα στη 49χρονη και επιχείρησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Η γυναίκα αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά ο θύτης κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο και να εξαφανιστεί.

Για την επίθεση συνελήφθη ο 50χρονος πρώην σύζυγος της 49χρονης, με τις πληροφορίες αρχικά να αναφέρουν πως είχαν οικονομικές διαφορές. Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται ότι το κίνητρο του δράστη ήταν η ζήλια του, επειδή «δεν ήθελε να προχωρήσω με τη ζωή μου», ξεσπώντας στο newsit.gr.

«Δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές, μάλλον ζήλεψε γιατί δεν ήθελε να δημιουργήσω άλλη σχέση. Ήθελε να είμαστε μαζί. Μου το είχε πει ότι επιθυμούσε πολύ να είμαστε μαζί και του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω. Μου είχε κάνει και πρόταση γάμου αλλά δεν είχα δεχτεί» δήλωσε η 49χρονη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share