Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προφυλακιστέος ο «εισβολέας» του Εφετείου μετά την απολογία του! Οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο - Τι ισχυρίστηκε για το 1,5 εκατ. ευρώ ο δράστης (Video)

Δήλωσε εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και μετανιωμένος για τις πράξεις του

16 Αυγούστου 2022 14:52
Προφυλακιστέος ο «εισβολέας» του Εφετείου μετά την απολογία του! Οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο - Τι ισχυρίστηκε για το 1,5 εκατ. ευρώ ο δράστης (Video)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακιστέο έκρινε ο ανακριτής τον 34χρονο που εισέβαλε το πρωί του Σαββάτου με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο, έχοντας μαζί του σακ βουαγιάζ με πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ και ναρκωτικά.

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι δεν έπεισε τον ανακριτή με όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του σχετικά με το πού βρήκε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι έτσι προφυλακίστηκε. Ωστόσο, επειδή κρίθηκε πως χρήζει νοσηλείας, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 34χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος δήλωσε εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Επίσης, φέρεται να είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας μέρος των χρημάτων προέρχεται τη δραστηριότητα του ως συνοδός.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει...»

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους», ήταν τα πρώτα λόγια του 34χρονου μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος όπου νοσηλεύεται. Είναι σε σύγχυση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του.

Ο 34χρονος τραγουδιστής και στιχουργός, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε σε ριάλιτι τραγουδιού, κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή, γιατί μαζί με τα χρήματα και τις ουσίες, παρέδωσε και ένα όπλο.

Σήμερα το πρωί, αναμένεται να εξηγήσει στον ανακριτή, που βρήκε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ αλλά και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που είχε στο αυτοκίνητό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share