Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Τζόκερ: Έπαιξε σύστημα με 47,50 ευρώ και άγγιξε τα 6.000.000 – Ο «μαύρος» αριθμός που ανέτρεψε τα πάντα

Απίστευτο!

15 Αυγούστου 2022 12:06
Τζόκερ: Έπαιξε σύστημα με 47,50 ευρώ και άγγιξε τα 6.000.000 – Ο «μαύρος» αριθμός που ανέτρεψε τα πάντα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τζόκερ και τα εκατομμύρια που είχαν πέσει στο τραπέζι ανέβασαν στα ύψη τη συμμετοχή. Το νέο τζακ ποτ ανεβάζει ακόμα περισσότερο τα χρήματα για τους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας…

Κλήρωση Τζόκερ με νέο τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία. 6 άτομα έφτασαν μια ανάσα από τα κέρδη της πρώτης κατηγορίας αλλά έπεσαν έξω στον μαγικό αριθμό του τζόκερ που ήταν το 12. Όλοι τους κέρδισαν 21.925 ευρώ στην δεύτερη κατηγορία (πεντάρια) με τη γεύση που τους έμεινε να είναι γλυκόπικρη. Τα χρήματα είναι αρκετά για να τους δώσουν μια βαθιά οικονομική ανάσα, αλλά το γεγονός ότι έφτασαν τόσο κοντά στα εκατομμύρια, χωρίς όμως να τα πάρουν στα χέρια τους, είναι κάτι που λογικά μετριάζει τη χαρά τους.

Το δελτίο που κόστιζε τα περισσότερα κατατέθηκε σε πρακτορείο στην Κοζάνη. Ήταν ένα σύστημα αξίας 47,50 ευρώ με τυχαία επιλογή. Οι πέντε πρώτοι αριθμοί ήταν αυτοί που ανέδειξε η κληρωτίδα, αλλά και εδώ δεν είχε συμπληρωθεί το 12, που ήταν ο αριθμός τζόκερ.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 14-08-2022 (αριθμός κλήρωσης 2479), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 6, 15, 17, 25, 45 και τζόκερ ο αριθμός 12.

Τζόκερ: Έπαιξε σύστημα με 47,50 ευρώ και άγγιξε τα 6.000.000 – Ο «μαύρος» αριθμός που ανέτρεψε τα πάντα

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share