Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο Δαφνί ο «εισβολέας» του Εφετείου: Το μυστήριο του 1,5 εκατ. ευρώ και η κοκαΐνη (video)

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον 34χρονο πρώην παίκτη ριάλιτι μετά την «εισβολή» στο Εφετείο

15 Αυγούστου 2022 11:24
Στο Δαφνί ο «εισβολέας» του Εφετείου: Το μυστήριο του 1,5 εκατ. ευρώ και η κοκαΐνη (video)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώ ο εισβολέας του Εφετείου οδηγήθηκε στο Δαφνί, οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του τεράστιου χρηματικού ποσού σε μετρητά που είχε στην κατοχή του ο πρώην παίκτης ριάλιτι. Ο 34χρονος που εισέβαλε με το όχημά του στο πάρκινγκ του εφετείου αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για την ΕΛ.ΑΣ που ερευνά την υπόθεση.

Οι πρώτες σκέψεις, σε συνδιασμό με την κοκαΐνη που βρέθηκε, οδηγούν σε διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, ο 34χρονος φέρεται ότι ήταν παντελώς άγνωστος στις αρχές.

Στο λευκό SUV που οδηγούσε είχε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ναρκωτικά. Είχε ρόλο ταμία σε εγκληματική οργάνωση που εμπορεύεται ναρκωτικά; Το σενάριο είναι υπό διερεύνηση όπως μετέδωσε ο ALPHA. Αλλά πλέον ο ίδιος δεν φαίνεται ότι είναι σε θέση να δώσει στοιχεία.

Ο 34χρονος είχε πολλές μεταπτώσεις στην ψυχολογία του, εξ οου και αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Δαφνί, ώστε οι γιατροί να τον εξετάσουν και εάν κριθεί αναγκαίο να του δώσουν αγωγή. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Ο 34χρονος θα παραμείνει τα επόμενα 24ωρα στο Δαφνί και θα ενημερωθούν οι αρμόδιοι φορείς της Δικαιοσύνης. Ανάλογα και με το πόρισμα των γιατρών θα αποφασιστεί εάν θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για να απολογηθεί ή θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Μυστήριο με το τεράστιο χρηματικό ποσό 1,5 εκατ. ευρώ

Ο Βασίλης Γ. που είχε στην κατοχή του το τεράστιο χρηματικό ποσό και ναρκωτικές ουσίες ερευνάται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Από την πρώτη στιγμή που ο 34χρονος ήρθε σε επαφή με τον αστυνομικό φρουρό του Εφετείου, η συμπεριφορά του ήταν περίεργη.

Αρχικά είπε πως στο αυτοκίνητο είχε ναρκωτικά και εκρηκτικά, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές. Στη συνέχεια, δήλωσε πως «πήγε να παραδοθεί στους δικούς του ανθρώπους», εννοώντας τους αστυνομικούς, «γιατί έχει κάνει πολλά».

Όταν βρέθηκαν τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο, την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Και φυσικά, το ερώτημα ήταν πού τα βρήκε. Αλλά απαντήσεις που να βγάζουν νόημα δεν έλαβαν. «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ και να τιμωρηθώ», επαναλάμβανε.

Επί της ουσίας οι έρευνες ξεκινούν από το μηδέν. Το μόνο δεδομένο είναι πως ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, αλλά ούτε καν «είχε ακουστεί το όνομά του», έστω και σε επίπεδο πληροφοριών.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
  • 275- γραμμ. κοκαΐνη,
  • 495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
  • 131- δισκία ecstasy ,
  • 3 φαρμακευτικά δισκία,
  • αυτοκίνητο,
  • πιστόλι κρότου,
  • 267- φυσίγγια κρότου,
  • χρηματοκιβώτιο,
  • 4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
  • 4- κινητά τηλέφωνα.

Στο Δαφνί ο «εισβολέας» του Εφετείου: Το μυστήριο του 1,5 εκατ. ευρώ και η κοκαΐνη (video)

Ο 34χρονος εισέβαλε με ένα λευκό suv στο υπόγειο πάρκινγκ του εφετείου λίγο πριν τις 9 το πρωί της Κυριακής (14/8).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share