Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μηδενική ορατότητα στο Βόλο: Πρωτοφανής θύελλα σάρωσε την ευρύτερη περιοχή (photos)

Απίστευτες εικόνες!

14 Αυγούστου 2022 19:20
Μηδενική ορατότητα στο Βόλο: Πρωτοφανής θύελλα σάρωσε την ευρύτερη περιοχή (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερής έντασης θύελλα με χαρακτηριστικά τις σφοδρές ριπές ανέμου, την καταρρακτώδη βροχή και την παντελή έλλειψη ορατότητας σάρωσε τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Η πρωτοφανής σε ένταση θύελλα ξεκίνησε στις 16:45 με ξαφνικό αέρα και σάρωσε την περιοχή μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Δείτε επίσης: Καταρρακτώδης βροχή στο Ρέθυμνο – Διακοπές ρεύματος από την ισχυρή καταιγίδα (photos)

Η ποσότητα του νερού που έπεσε στον Βόλο από τα πρώτα λεπτά της θύελλας είναι πρωτοφανής και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ την ίδια ώρα σε πολλές περιοχές έπεσε χαλάζι και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα, που είχαν ακινητοποιηθεί λόγω της έλλειψης ορατότητας που δεν ξεπερνά τα είκοσι μέτρα. Δεκάδες τέντες σπιτιών και διαμερισμάτων καταστράφηκαν, ενώ δέντρα και κλαδιά δέντρων έπεσαν σε πολλούς δρόμους και πάρκα του Βόλου.

Βόλος θύελλα πλυμμήρα

Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική που δέχεται πολλές κλήσεις για βοήθεια, αλλά και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου καθώς πολλά σκάφη έχουν βρεθεί στα ανοιχτά της θάλασσας, παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων.

Βόλος θύελλα

Υδροστόβιλος στη Χαλκιδική

Στο μεταξύ στη Χαλκιδική δημιουργήθηκε υδροστρόβιλος εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ο υδροστρόβιλος πέρασε μπροστά από ξενοδοχείο αλλά διαλύθηκε στην διπλανή ακτή χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα. Το βίντεο ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram ο δικηγόρος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Καλλιθέα: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο - Εγκατέλειψαν τις τάξεις γεμάτες λάσπη τα παιδιά (photos)

Τάξεις νηπιαγωγείου στην Καλλιθέα πλημμύρισαν από τη βροχή, που έφερε για ακόμη μία φορά πολλά προβλήματα στην Αττική.

Τα σοβαρά προβλήματα, με κλειστούς δρόμους λόγω της κακοκαιρίας στην Αττική.

Το 3ο νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα πλημμύρισε από την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε το βράδυ στην Αττική και όταν το πρωί της Τετάρτης (24/11) οι νηπιαγωγοί πήγαν για να ανοίξουν, το είδαν όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες: πλημμυρισμένο και ακατάλληλο για μάθημα.

νηπιαγωγειο-καλλιθεα

Έτσι, όταν έφτασαν οι γονείς για να αφήσουν τα παιδιά τους, τους ενημέρωσαν ότι πρέπει να φύγουν. Οι αίθουσες ήταν γεμάτες λάσπες και νερά, ο χώρος εντελώς ακατάλληλος για να κάνει μάθημα ο οποιοσδήποτε, πολλώ δε μάλλον νήπια.

πλημμυρα-νηπιαγωγειο

Έτσι, οι γονείς πήραν τα παιδιά τους σπίτι και σύμφωνα με την ενημέρωση από το σχολείο, θα επιστρέψουν για μάθημα την Παρασκευή (26/11), όταν και ο χώρος αναμένεται αν είναι ξανά στην κατάλληλη κατάσταση!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share