Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Ορεστιάδα: Νεκρή 53χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

13 Αυγούστου 2022 14:36
Τραγωδία στην Ορεστιάδα: Νεκρή 53χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου
Πηγή Εικόνας: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνο σκόρπησε στην Ορεστιάδα η είδηση του θανάτου μια 53χρονης, η οποία σκοτώθηκε πέφτοντας από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας, στο κέντρο της πόλης, γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το evros-news.gr, οι γείτονες που αντιλήφθηκαν το τραγικό περιστατικό ειδοποίησαν τους αστυνομικούς και έφτασαν επιτόπου, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες από την κατάρρευση της σκηνής σε φεστιβάλ μουσικής εξαιτίας ισχυρών ανέμων.

Τραγωδία στην Ορεστιάδα: Νεκρή 53χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Απλά όμως, διαπιστώθηκε ο θάνατος της, αφού το άψυχο σώμα της 53χρονης γυναίκας που έπεσε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, έφερε πολλαπλά κατάγματα από την πρόσκρουση στο έδαφος. Τραγική φιγούρα η κόρη της, η οποία σοκαρισμένη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας της 53χρονης, η οποία άγνωστο για ποιο λόγο, αποφάσισε να βάλει τέρμα στην ζωή της με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Θάνατος - θρίλερ 9χρονης στο Χαλάνδρι - Το κοριτσάκι ήταν στο αυτοκίνητο για ώρες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 9χρονο κοριτσάκι μέσα σε αυτοκίνητο σε καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που το εξέτασαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς και επιβεβαίωσαν τον θάνατο του από θερμοπληξία.

Συγκεκριμένα, το παιδάκι, που έπαιζε κοντά σε συνοικία Ρομά στο Χαλάνδρι, διέφυγε της προσοχής των γονιών του και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο που ήταν ανοιχτό. Το αυτοκίνητο κλείδωσε και το κοριτσάκι εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να πάθει θερμοπληξία και να χάσει τις αισθήσεις του.

Την 9χρονη εντόπισε μετά από ώρες ένας περαστικός, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Από τις εξετάσεις, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του OPEN, προέκυψε ότι το κοριτσάκι πέθανε από θερμοπληξία και ότι είχε φύγει από την ζωή αρκετές ώρες πριν. Γεγονός που τους παρακίνησε να καλέσουν και τις Αρχές.

Συνελήφθησαν οι γονείς

Οι γονείς του παιδιού – ηλικίας 29 και 27 ετών – συνελήφθησαν, ενώ σύμφωνα με γείτονες δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί διέφευγε της προσοχής τους και έπαιζε μόνο του.

Αντίστοιχες ειδήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα από όλον τον κόσμο με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα αυτοκίνητα μπορούν να μετατραπούν σε φούρνους το καλοκαίρι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share