Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος στις Σέρρες: Μία νεκρή και δυο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα

Και ο τραγικός απολογισμός στους ελληνικούς δρόμους συνεχίζεται

12 Αυγούστου 2022 22:46
Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος στις Σέρρες: Μία νεκρή και δυο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα
Φωτογραφία αρχείου: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 71χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, στο 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεοχωρίου-Παραλιμνίου Σερρών.

Ένα όχημα που οδηγούσε 73χρονος και στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, ηλικίας 71 και 75 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλική πινακίδα σήμανσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 71χρονης και τον τραυματισμό του 73χρονου και της 75χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά.

Σοκαριστική υπόθεση στο Χαλάνδρι: Νεκρή 8χρονη από θερμοπληξία - Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε αυτοκίνητο (video)

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ένας περαστικός είδε το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο και κατάλαβε ότι δεν αντιδρούσε. Κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος προήλθε από θερμοπληξία.

Συνελήφθησαν οι γονείς του κοριτσιού

Οι γονείς του κοριτσιού, ένας 27χρονος Ρομά και μία 29χρονη Ρομά συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου και ερευνάται τώρα πώς το παιδί βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και πόσες ώρες ήταν εκεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αντίστοιχες ειδήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα από όλον τον κόσμο με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα αυτοκίνητα μπορούν να μετατραπούν σε φούρνους το καλοκαίρι.

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στον Βοτανικό - Για εγκληματική ενέργεια μιλούν οι Αρχές

Η σορός εντοπίστηκε στην οδό Ορφέως και σύμφωνα με τον ιατροδικαστική που εξέτασε τη σορό, έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο με τις Αρχές να μιλούν για εγκληματική ενέργεια. Διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού.

Θρίλερ στη Χαλκίδα: Δεύτερος άνθρωπος που βρίσκεται νεκρός στη μέση του δρόμου μέσα σε λίγα 24ωρα - Σοκ με τον θάνατο 42χρονου άνδρα

Σοκ προκάλεσε η εικόνα ενός άνδρα πεσμένου στη μέση του δρόμου στη Χαλκίδα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 42χρονος με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, καθώς και τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν ήταν ή όχι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share