Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απανωτά κρούσματα βίας στη Σαντορίνη: Ανήλικοι Γάλλοι έστειλαν στο νοσοκομείο 33χρονο μετά από ξυλοδαρμό έξω από μπαρ (video)

Οι ηλικίες των συλληφθέντων είναι 16-19 ετών και είχαν καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ

12 Αυγούστου 2022 20:09
Απανωτά κρούσματα βίας στη Σαντορίνη: Ανήλικοι Γάλλοι έστειλαν στο νοσοκομείο 33χρονο μετά από ξυλοδαρμό έξω από μπαρ (video)
Φωτογραφίες: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 33χρονος Ισπανός τουρίστας στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από μπαρ στην Σαντορίνη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης (11/8) όταν τέσσερις Γάλλοι, οι οποίοι έχουν συλληφθεί, ξυλοκόπησαν για άγνωστο λόγο τον Ισπανό. Οι ηλικίες των συλληφθέντων είναι από 16 έως 19 ετών και κάποιοι μεγαλώνουν σε ορφανοτροφείο, έχοντας μεταβεί στο νησί με οργανωμένη εκδρομή.

Ο 33χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό, ενώ οι συλληφθέντες δεν έχουν δώσει διευκρινίσεις για την επίθεση στον Ισπανό και η αστυνομία αναζητά τα αίτια. Ωστόσο και οι τέσσερις νεαροί ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Σαντορίνη: Απίστευτο ξύλο μετά από τροχαίο - Οδηγός στρίμωξε άνδρα και άρχισαν τις μπουνιές έξω από κατάστημα

Η Σαντορίνη αυτό τον καιρό είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως με τους τουρίστες να κατακλύζουν τα γραφικά στενά της.

Δυστυχώς, όμως, το νησί έγινε γνωστό και για άλλες... γραφικότητες, καθώς ένα βίντεο με δύο άνδρες να μαλώνουν μετά από τροχαίο ατύχημα έγινε viral. Συγκεκριμένα, ο ένας από τους οδηγούς στρίμωξε τον άλλο στη γωνία και του έριχνε μπουνιές, με μια γυναίκα να προσπαθεί να τον σταματήσει.

Το απίστευτο περιστατικό που έγινε στη Σαντορίνη καταγράφηκε από την κάμερα κινητού και ανέβηκε σε λογαριασμό στο Facebook, όπου οι δύο άνδρες αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους μετά το τροχαίο με τον παραδοσιακό τρόπο, κάνοντας τη δική τους δυσφήμιση στο νησί.

Ιθάκη: 32χρονος ξυλοκόπησε την 27χρονη φίλη του - Γέμισε μώλωπες σε όλο της το σώμα

Νέο περιστατικό βίας αυτή τη φορά στην Ιθάκη όπου ένας 32χρονος ξυλοκόπησε την 27χρονη φίλη του γεμίζοντάς την μώλωπες. Ενώ, σε ασφαλή χώρο βρίσκεται πλέον η 26χρονη η οποία έπεσε θύμα βίας από τον σύντροφό της που απειλούσε να τη σκοτώσει και την κυνηγούσε με κατσαβίδι στον Βόλο, μετά από πρωτοβουλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρίας Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κοπέλα φώναζε μέσα σε ένα μικρό δασάκι στο νησί. Τότε άνδρες του Λιμενικού Σώματος ενημερώθηκαν και έτρεξαν άμεσα στο σημείο όπου αντίκρισαν την 27χρονη σε κατάσταση πανικού. Η ίδια δεν ήθελε να αποκαλύψει την αλήθεια και ζητούσε από τους λιμενικούς να φύγουν, καθώς ήθελε να τα «βρει» με τον σύντροφό της χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Οι Λιμενικοί παρατήρησαν ότι η κοπέλα είχε μώλωπες στα χέρια και έτσι την οδήγησαν στο Κέντρο Υγείας για να την εξετάσουν οι γιατροί. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης στο σώμα της βρέθηκαν κι άλλοι μώλωπες και έτσι ενημερώθηκε απευθείας ο εισαγγελέας. Ο 32χροος οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο όπου και ανακρίθηκε. Μετά από ώρα παραδέχθηκε ότι εκείνος ξυλοκόπησε τη φίλη του και έτσι οδηγήθηκε σε αυτόφωρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share