Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτη ταλαιπωρία για πάνω από 1.200 επιβάτες: Ακινητοποιημένο μεσοπέλαγα το «World Champion Jet»

Αναμένεται να ενημερώσει τον θάλαμο επιχειρήσεων αν και πώς θα συνεχίσει το ταξίδι

12 Αυγούστου 2022 18:20
Απίστευτη ταλαιπωρία για πάνω από 1.200 επιβάτες: Ακινητοποιημένο μεσοπέλαγα το «World Champion Jet»
Φωτογραφία αρχείου: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεταξύ Κέας και Γυάρου παρουσίασε βλάβη το επιβατηγό πλοίο World Champion Jet, καθώς έχει εμπλακεί αντικείμενο στον κινητήρα του.

Αναμένεται να ενημερώσει τον θάλαμο επιχειρήσεων αν θα συνεχίσει το ταξίδι με ιδία μέσα και μειωμένη ταχύτητα. Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Σύρο, Μύκονο, Ίο, Νάξο και Σαντορίνη. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι τεσσάρων μποφόρ, ενώ το πλοίο κινείται με ταχύτητα τριών κόμβων, σύμφωνα με το marinetraffic.

Λιμάνι Πειραιά: Επιβάτης κρεμάστηκε από τον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο! (video)

Αργοπορημένος αλλά ατρόμητος ο επιβάτης ενός πλοίου. Δεν πρόλαβε το πλοίο για το οποίο είχε εισιτήριο και παραλίγο να του συμβούν και χειρότερα.

Δείτε επίσης: Θρίλερ εν πλω στην Αίγινα: Πρόσκρουση επιβατικού πλοίου στο λιμάνι με σχεδόν 600 ψυχές μέσα

Σύμφωνα με το zarpanews,gr, ο άνδρας θέλησε να πάρει το πλοίο που έφευγε από το λιμάνι του Πειραιά…. πάση θυσία, και πήδηξε και πιάστηκε από τον καταπέλτη καθώς αυτό αναχωρούσε! Όπως φαίνεται στην εικόνα που δημοσίευσε το zarpanews.gr, ο άνδρας είναι γαντζωμένος από τον καταπέλτη. Ωστόσο η προσπάθεια ήταν μάταιη καθώς δεν τα κατάφερε, σκόνταψε και έπεσε πάνω στην προβλήτα του λιμανιού.

«Τρεχάτε ποδαράκια μου» στο λιμάνι του Πειραιά: Πιτσιρικάδες πρόλαβαν στις... καθυστερήσεις το πλοίο - Είχαν σηκωθεί ήδη οι πόρτες (video)

Κάτι το πρωινό ξύπνημα, κάτι ο κακός υπολογισμός της ώρας και κάτι η κίνηση που μπορεί να συναντήσουν στον δρόμο, έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί να είναι οι επιβάτες που χάνουν το πλοίο τους.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το περιστατικό -που έχει μείνει στην ιστορία- και έχει καταγραφεί από τον ΣΚΑΙ, με τον νεαρό να είναι μπροστά στην πόρτα, να ετοιμάζεται να ανέβει για να μπει μέσα και την τελευταία στιγμή να μην τα καταφέρνει.

Κάπως έτσι, δυο νεαροί έφτασαν πολύ κοντά σε αυτό το σημείο στον Πειραιά, όπως μπορείτε να δείτε και από το video του καναλιού του Φαλήρου. Αμφότεροι έσκασαν τρέχοντας και μπήκαν στο πλοίο, το οποίο ήδη είχε αρχίσει να κλείνει τις πλαϊνές του πόρτες.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share