Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σεισμός στην Κρήτη - Ταρακουνήθηκε ξανά το Αρκαλοχώρι

Δείτε το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης

12 Αυγούστου 2022 17:13
Σεισμός στην Κρήτη - Ταρακουνήθηκε ξανά το Αρκαλοχώρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ταρακουνήθηκαν οι κάτοικοι της Κρήτης το απόγευμα της Παρασκευής (12/08) από σεισμό που σημειώθηκε κοντά στο πολύπαθο Αρκαλοχώρι. Ο σεισμός, σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ήταν 3,5 Ρίχτερ.

Δείτε επίσης: Σεισμός στα Καλάβρυτα

Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 8χλμ Βορειοανατολικά του Αρκαλοχωριού, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 12 χλμ.

Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Σεισμός στην Κρήτη - Ταρακουνήθηκε ξανά το Αρκαλοχώρι

«Καμπανάκι» επιστημόνων για την «σεισμική ησυχία» της Ελλάδας: Συσσωρεύει ενέργεια το σύστημα...

Ο Διευθυντής Ερευνών Σεισμολογίας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, με ανάρτησή του - που μοιάζει με προειδοποίηση - σχολιάζει την «σεισμική ησυχία» που επικρατεί σε όλη τη χώρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «τώρα συσσωρεύει ενέργεια το σύστημα».

Που είναι τα 6άρια και 7άρια της διετίας 2020-2021, διερωτάται ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, που δεν δείχνει ιδιαίτερα αισιόδοξος για την απουσία σεισμικών δονήσεων.

H ανάρτηση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!

Εντός του 2022 δεν έχει κάνει ούτε ένα σεισμό μεγέθους μεγαλύτερου του 5. Που είναι τα 6άρια και 7άρια της διετίας 2020-2021...Τώρα συσσωρεύει ενέργεια το σύστημα!!

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!! Εντός του 2022 δεν έχει κάνει ούτε ένα σεισμό μεγέθους μεγαλύτερου του 5. Που είναι τα 6άρια και 7άρια της διετίας 2020-2021...Τώρα συσσωρεύει ενέργεια το σύστημα!!

Posted by Gerasimos Papadopoulos on Friday, July 15, 2022

Προφητεία-σοκ: 8 Γέροντες μιλούν για ισχυρό σεισμό στην Αθήνα

Αληθινή προφητεία 8 Γερόντων για επερχόμενο σεισμό που ενδέχεται να πλήξει την πρωτεύουσα. Τις προηγούμενες ημέρες σε ένα γνωστό Μοναστήρι αναφέρθηκε από παριστάμενους νέα προφητεία-σοκ 8 Γερόντων οι οποίοι μιλούν για σεισμό στην Αθήνα.

Η πληροφορία δόθηκε σε όλους τους πιστούς που βρίσκονταν στο Μοναστήρι και κάνει λόγο και για άλλα θέματα σχετικά με την οικονομία και τα Ελληνοτουρκικά. Επίσης, οι προφητείες από τα χείλη χαρισματικών και φωτισμένων αγίων σχετικά με τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα επιφέρει στο μέλλον η απόφαση της Τουρκίας, ανατριχιάζουν.

Σύμφωνα με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, αφού διασταύρωσε πλήρως την αυθεντικότητα των πληροφοριών και σεβόμενο την επιθυμία των Γερόντων για ανωνυμία δημοσιεύει μόνο την προφητεία.

8 Γέροντες οι οποίοι σιωπούσαν για 28 και πλέον χρόνια μίλησαν στα πνευματικά τους παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share