Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Χαλκίδα: Δεύτερος άνθρωπος που βρίσκεται νεκρός στη μέση του δρόμου μέσα σε λίγα 24ωρα - Σοκ με τον θάνατο 42χρονου άνδρα

Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην οδό Ληλαντίων

12 Αυγούστου 2022 16:29
Θρίλερ στη Χαλκίδα: Δεύτερος άνθρωπος που βρίσκεται νεκρός στη μέση του δρόμου μέσα σε λίγα 24ωρα - Σοκ με τον θάνατο 42χρονου άνδρα
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκάλεσε η εικόνα ενός άνδρα πεσμένου στη μέση του δρόμου στη Χαλκίδα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 42χρονος με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, καθώς και τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν ήταν ή όχι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Χαλκίδα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου

Πολλά είναι τα ερωτηματικά γύρω από τον θάνατο μιας 72χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή και αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου στην περιοχή της Χαλκίδας. Το ατύχημα συνέβη την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, στις 02.40 τα ξημερώματα.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Χαλκίδα: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας

Διερευνώνται τα αίτια του θανάτου της

ασθενοφορο-χαλκιδα-νεκροσ-ανδρασ-12-8
EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του evoiazoom.gr, πρόκειται για την Μαρία Καϊμακούδη, την οποία εντόπισε πεζός να κείτεται νεκρή σε έξω από την ΔΕΗ Χαλκίδας στη περιοχή Δύο Δέντρα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την 72χρονη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να την παρέσυρε κάποιο διερχόμενο όχημα και να την εγκατέλειψε, ωστόσο μέχρι στιγμής οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου της παραμένουν άγνωστα παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές αρκετές ώρες από τον εντοπισμό της.

Τραγωδία στη Χαλκίδα: 35χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε

Τραγικό τέλος στη ζωή του είχε ένας 35χρονος τα ξημερώματα της Τρίτης (24/05) στη Χαλκίδα καθώς βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η ιστοσελίδα evima.gr ο άτυχος 35χρονος φαίνεται πως έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Για την ώρα οι λόγοι που οδήγησαν τον 35χρονο στην πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Χαλκίδα παραμένουν άγνωστοι. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται πολύ κοντινό του πρόσωπο που δυστυχώς τον εντόπισε νεκρό τα ξημερώματα της Τρίτης με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για το τραγικό περιστατικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share