Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αθώος ο 21χρονος που κατηγορήθηκε για αρπαγή ανήλικης στη Θεσσαλονίκη: «Ηθελα να την προστατεύσω» - Η 14χρονη τον αγκάλιασε

Στο παρελθόν διατηρούσαν σχέση για δύο μήνες, η οποία όμως σταμάτησε λόγω διαφοράς ηλικίας

12 Αυγούστου 2022 15:48
Αθώος ο 21χρονος που κατηγορήθηκε για αρπαγή ανήλικης στη Θεσσαλονίκη: «Ηθελα να την προστατεύσω» - Η 14χρονη τον αγκάλιασε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 21χρονος που είχε κατηγορηθεί για αρπαγή ενός 14χρονου κοριτσιού, με την έννοια της υποστήριξης διαφυγής της.

Ο νεαρός που ζει με την οικογένειά του στην περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς το απόγευμα της Τρίτης (9/8), καθώς βοήθησε την ανήλικη φίλη του να φύγει από το σπίτι της και έμεναν μαζί σε δωμάτιο ξενοδοχείου της περιοχής.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στην Άρτα: Αυτός είναι ο 29χρονος δράστης του φονικού! Σκότωσε τον πεθερό του & διέφυγε στο βουνό (Video)

Η μητέρα της 14χρονης που ανησύχησε, καθώς δεν είχε νέα του παιδιού της για τέσσερις ημέρες, μετέβη το βράδυ της προηγούμενης ημέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά και δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της.

Όπως κατέθεσε ο νεαρός ενώπιον του δικαστηρίου, με την 14χρονη είναι φίλοι, ενώ στο παρελθόν διατηρούσαν σχέση για δύο μήνες, η οποία όμως σταμάτησε λόγω διαφοράς ηλικίας και δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

αστυνομια-περιπολικο-12-8
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSΙ

"Την ημέρα που έφυγε από το σπίτι της ήρθε με ταξί στο κατάστημα που εργάζομαι και μου είπε ότι έχει προβλήματα με την οικογένειά της και πως δεν θέλει να είναι εκεί. Μου πρότεινε να κλείσουμε ξενοδοχείο και εγώ δέχθηκα με τον όρο ότι δεν θα είναι για πολλές ημέρες. Το δωμάτιο το έκλεισα στο όνομά μου και της είπα ότι θα πρέπει να ενημερώσει την οικογένειά της για να μην ανησυχεί", ανέφερε ο 21χρονος.

Όπως είπε στη συνέχεια, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, έμειναν για τέσσερις ημέρες και ο ίδιος συμβούλευσε αρκετές φορές την 14χρονη να επικοινωνήσει με την μητέρα της.

"Μάλιστα, είχαμε μαλώσει για αυτό, καθώς δεν ήθελε να μιλήσει με την οικογένειά της. Μου είπε ότι αν αναφέρω κάτι στους δικούς της, θα φύγει από εμένα και δεν ήξερα που θα πάει. Φοβήθηκα. Γνώριζα ότι είναι αδίκημα αυτό που έκανα αλλά ήθελα να προστατεύσω την ίδια και να μην φύγει από εμένα γιατί δεν ήξερα που θα πάει", σημείωσε.

Ο 21χρονος ανέφερε, επίσης, ότι όταν η μητέρα της ανήλικης ήρθε σε επαφή μαζί του και τον ρώτησε αν γνωρίζει που είναι η κόρη της, εκείνος αρνήθηκε ότι ήξερε. " Όσο ήμασταν στο ξενοδοχείο την πρόσεχα, της πήγαινα φαγητό και νερό, ενώ έλειπα για μερικές ώρες ώστε να πάω στην εργασία μου και επέστρεφα σε εκείνη", είπε νεαρός, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που γίνονταν ξανά κάτι αντίστοιχο θα αντιδρούσε με διαφορετικό τρόπο και θα έλεγε στην ανήλικη να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε ότι γνώριζε τον 21χρονο, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την κόρη της. "Εκείνη την ημέρα η κόρη μου πήγε αρχικά στην γιαγιά της. Ήθελε να ξεσπάσει, να τα πει, να αισθανθεί διαφορετικά. Είναι μπερδεμένη και στην εφηβεία, 14 ετών", ανέφερε η μητέρα της, σημειώνοντας πως ο νεαρός ήθελε να βοηθήσει την 14χρονη και ζήτησε να αποσυρθούν οι κατηγορίες εις βάρος του.

"Είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιδί ο κατηγορούμενος, από πολύ καλή οικογένεια. Πιστεύω ότι της έλεγε να με πάρει τηλέφωνο, αλλά η κόρη μου είναι στην εφηβεία και αντιδραστική, οπότε δεν το έκανε", πρόσθεσε.

Ο αστυνομικός που συνέλαβε τον 21χρονο κατέθεσε ότι ο νεαρός παραδέχθηκε αμέσως ότι είχε μισθώσει δωμάτιο ξενοδοχείου και ότι ζούσε εκεί μαζί με την ανήλικη κοπέλα, γνωρίζοντας πως είχε φύγει από το σπίτι της. Τελικά ο νεαρός συνελήφθη στο κατάστημα που εργάζεται και η 14χρονη εντοπίστηκε σε σπίτι φίλης της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share