Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Έρχονται μπουρίνια και βροχές το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου» (Video)

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο

12 Αυγούστου 2022 15:12
Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Έρχονται μπουρίνια και βροχές το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με κάθε μέσο συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου, αλλά έχοντας κόντρα τον καιρό. Το σκηνικό του καιρού αλλάζει και έρχονται μπουρίνια, βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Kλέαρχο Μαρουσάκη, βρίσκεται σε εξέλιξη η αλλαγή του καιρού, όπου έχουμε ήδη καταιγίδες στην περιοχή της Θεσσαλίας και της κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα, η ζέστη θα είναι σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου το χαρακτηριστικό του καιρού που θα διαδεχθεί το κύμα κακοκαιρίας για το τριήμερο που έρχεται

Θα έχουμε αρκετά ισχυρές βροχές και καταιγίδες με έμφαση τα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, ενώ από τη Δευτέρα και έπειτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Ο άστατος καιρός συνεχίζεται και την Παρασκευη στη χώρα μας και τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα, παρόλα αυτά, λόγω της περιόδου των θερινών διακοπών, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις θαλάσσιες δραστηριότητες στις περιοχές κυρίως του Βορείου Αιγαίου (Χαλκιδική, νησιά Βορειοανατολικού Αιγαίου και Σποράδες) και του Κεντρικού Ιονίου, αφού οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share